Vil du spille for Danmark?

Spil med i World Amateur Golfers Championship
– og vind en plads på det danske landshold i Verdensfinalen på den tropiske ø, Phuket, i Thailand!

Det, der normalt kun er elitespillere forundt, kan nu blive virkelighed for dig – at spille på et dansk landshold mod 30-40 andre lande!

World Golfers Championship spilles på 25 baner fordelt over hele landet, og i følgende 5 handicap-rækker:

< 0-5,4
5,5-10,4
10,5-15,4
15,5-20,4
20,5-25,4

Alle kan deltage, blot de er fyldt 18 år senest d. 31.12.22. Man kan også deltage med højere hcp. men skal spille fra 25,4.

Vinderen af hver række går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 4. september 2023, hvorfra vinderen af hver række vil udgøre det 5 mand store landshold, der skal 8 dage til den tropiske paradis-ø, Phuket, i Thailand, bo på luksuriøst femstjernet hotel og spille nogle helt fantastisk flotte baner.

Læs om finalen her.

Det koster det

Det koster kun kr. 350,- per person at deltage. Dertil kommer evt. green fee i den pågældende klub (Ca. kr. 200-425) – medlemmer betaler ikke green fee, ligesom eventuelle aftaler, klubben måtte have, overholdes, d.v.s. DGU’s fritspilskort, naboaftaler osv. Banerne har derudover en meget attraktiv green fee på dagen.

(I landsfinalen skal der kun betales kr. 250, som dækker green fee og frokost).

Tilmelding her.

Race to Phuket – World Amateur Golfers Invitational

Er en to-mands holdturnering, der afholdes sideløbende med World Amateur Golfers Championship. Der spilles på 10 baner rundt om i landet, og de tre bedste hold hvert sted kvalificerer sig til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 5. september (dagen efter Landsfinalen i WAGC). Det bedste to-mandshold i Landsfinalen kommer til Phuket i Thailand og deltager i WAGI-turneringen, der afholdes sideløbende med Nationsturneringen. Den eneste forskel er, at her kan man deltage med op til 36 i hcp.

VIL DU VÆRE SIKKER PÅ AT KOMME MED TIL PHUKET?

Så kan du rent faktisk også købe dig en plads i WAGCI. Det koster kun kr. 16.500 + flybilletten (ca. 7.000 kr.). Oplevelsesmæssigt er der ikke forskel på at deltage i de to turneringer. Og vi vil godt love, at du er med til et show og en turnering, man ikke finder magen til! (Hvis du skulle kvalificere dig alligevel, refunderer vi selvfølgelig dit deltagergebyr og flybillet!). Kontakt Green Time, hvis du vil have en golfoplevelse uden sidestykke, hb@green-time.com.

Vi glæder os til at se jer!

World Amateur Golfers information

Herunder finder du praktisk information om World Golfers.

Hvem kan deltage

Alle der er medlem af en klub under Dansk Golf Union (el. tilsv. udenlandsk) og har max. hcp. 25,4 (Eller højere, men skal så spille fra 25,4 på dagen). Deltagerne skal være fyldt 18 år senest d. 31. december 2022. Det er muligt at deltage på flere baner.

Turneringsform

Turneringsformen er individuel slagspil. Dog kan man max. score +5 på et enkelt hul (brutto), d.v.s. man kan max. score en 8’er på et par 3 hul, en 9’er på et par fire og en 10’er på et par 5. Det er de samme regler som verdensfinalen afvikles efter. Der spilles i fem rækker: 0-5,4; 5,5-10,4; 10,5-15,4; 15,5-20,4 og 20,5-25,4.

Hyggeligt samvær

Turneringerne afvikles fortrinsvis som gunstart. Der indgår ingen forplejning udover, hvad der måtte findes i startposen, men vi kan sørge for, at det er muligt at bestille morgenmad, og restauranten skal nok stå klar med et lækkert tilbud, når I kommer ind fra runden.

Præmier

Vinderen af hver række går videre til Landsfinalen og derudover er der andre flotte præmier uanset række. Bl.a. til nærmest pinden fra K-Finans, og lækre ting fra ZONE og smagsprøver fra Skovlyst. Vinderen af hver række går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 4. september.

Landsfinalen

Vinderen af hver af de fem rækker i de indledende turneringer går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 4. september. I landsfinalen betales en fee på kr. 250 der inkluderer green fee og frokost. De fem rækkevindere i Landsfinalen udgør det landshold, der skal til Phuket i Thailand d. 3.-11. november 2023.

Deltagerpris

Prisen for at deltage er: kr. 350. Hver deltager modtager tre bolde fra Titleist i startgave.

Derudover skal hver deltager evt. afregne green fee i den pågældende klub på dagen. Medlemmer skal ikke betale green fee, ligesom evt. aftaler bliver respekteret, f.eks. DGU’s fritspilskort, naboaftaler osv. Som regel vil der også være et attraktivt greenfee tilbud på dagen (kr. 200 – 425 pr. bane).

Regler for afmelding

Tilmelding er bindende. Afbud kan ske indtil 30 dage før spilledato mod administrationsgebyr på 25% – efter denne dato er refusion ikke mulig.

Du tilmelder dig ved at klikke her.

Golfturneringer

DA Masters

DA-Masters er for alle der sætter pris på en golfrejse, der er ud over det sædvanlige.

World Amateur Golfers Championship

Spil med i WAGC - og vind en plads på det danske landshold i Verdensfinalen!

Best Friends Foursome

- For alle der vil prøve en sjov og spændende turneringsform!

DA Firma-Masters

Find Danmarks bedste firmahold! Vind en plads i finalen i Portugal

World Amateur Golfers Invitational

Race to Mexico – World Amateur Golfers Invitational – vind rejsen til Cancun i Mexico!

DuPont VIP Golf Tournament

We at DuPont are happy to welcome you to the DuPont VIP Golf Tournament 2020 in Denmark.