Vind rejsen til Mexico?

Spil med i Race to Mexico – World Amateur Golfers Championship Invitational
– og vind en plads på det danske to-mandshold i Verdensfinalen d. 15.-24. oktober i Cancun, Mexico!

Race to Mexico – World Amateur Golfers Invitational – vind rejsen til Cancun i Mexico!

Oplev en fantastisk finale i Mexico, hvor man spiller med sin makker mod mere end 40 andre lande!

Alle kan deltage, blot de er fyldt 18 år senest d. 31.12.20, har max. hcp. 36.

Der spilles Forurball-aggregate, hvor to spillere udgør et hold, spiller hver sin bold, og begge spilleres slagspilscores tæller (dog med max. +5 på et hul). Der er ingen badebilletter. Man skal begge spille stabilt!

De tre bedste hold går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 5. september. Det vindende hold herfra er direkte videre til Verdensfinalen i World Golfers Invitational i Cancun, Mexico d. 15.-24. oktober 2021.

Det koster det

Det koster kun kr. 500,- per hold at deltage. Og dertil en attraktiv green fee på dagen. Medlemmer af den pågældende klub betaler naturligvis ikke green fee, ligesom klubben respekterer de green fee ordninger, de nu måtte have med naboklubber og lign., DGU osv.

Tilmelding her…

Vi glæder os til at se jer!

RACE TO MEXICO (WAGI) information

Herunder finder du praktisk information om World Amateur Golfers Invitational.

Sponsorer og præmier

I Race to Mexico – WAGI er vi begunstiget af flotte præmier fra vores sponsorer ZONE, K-Finans og Titleist

zone-denmark-a-table-reol-rav-reoler-zone-denmark-allbuy_4000x.progressive

Ravfarvet A-reol Det lille møbel placerer sig smukt i spændfeltet mellem bord og opbevaringsmøbel. Brug det til håndklæder, krydderier, yndlingsnips, magasiner og kaffekopper – eller som en tjekket bar til drinksglas, shaker og din favoritgin. 75 cm høj, 53 cm bred. Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Mærkets udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgives i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Den danske virksomhed, som har vundet adskillige internationale designpriser, motiveres a designelskere verden over, der dele en passion for det enkle og positive.

zone-denmark-inu-bord-taupe-borde-zone-denmark-allbuy_4000x.progressive

Lav et smukt stilleben med farverige blomster, et par lysestager og småfigurer fra dine feriedestinationer på bordet fra Zone. Bordet har et lækkert, stilrent design som helt sikkert vil passe ind i det hvide hjørne som mangler lidt personlighed. MEN bordet kan mere end du tror! Det er utroligt let at flytte rundt på, og øverst har du et lille håndtag. Så tag bordet med dig ud på badeværelset, hvis du skal drikke en drink, mens du slapper af i badekarret med tændte duftlys. Eller tag det med dig rundt i haven, når du skal fange solens stråler. INU by Zone INU er en lækker spaserie fra Zone. Her er nærvær, balancen og sanseligheden i fokus. For det at leve i nuet, er vigtigt at huske på. Der skal være plads til selvforkælelse og hverdagsluksus. Produkterne har et lækkert design, og i serien kan du finde både bløde tekstiler og skønne, sarte dufte.

zone-denmark-ume-dispenser-med-sensor-gra-badartikler-zone-denmark-allbuy_4000x.progressive

Gør håndvask hygiejnisk og nem med Ume sæbedispenseren fra Zone Denmark. Dispenseren er berøringsfri – før blot hænderne under pumpen, så doserer den en passende mængde sæbe eller håndsprit. Toppen kan tages af for nem påfyldning. • En del af serien Ume fra Zone Denmark • Med sensor • Lavet i stentøj og ABS-plast Ume - japansk elegance til dit bad Ume er en ny badeserie fra Zone Danmark, der hylder det bløde, organiske formsprog. Designet er velafbalanceret både for øje og hænder. Ume er det japanske ord for blommetræ, der symboliserer styrke og elegance. Serien består af sæbedispensere, tandbørstekrus, toiletbørster og pedalspande.

zone-denmark-singles-broedkurv-bomuld-metal-beige-rund.380.700.2

Én kurv - to funktioner Brødkurven fra Zone Singles er både enkel og udtryksfuld på én gang. Den er ideel til at opbevare eller servere dit brød i. Og indsatsen i 100 % bomuld kan vaskes, når der bliver behov for det. Fjerner du indsatsen fra kurven, er den oplagt at bruge som frugtskål til frugt og grønt. Uanset, hvor den du bruger den, vil den pynte på ethvert bord.

zone-denmark-singles-termokop-honning-2-stk-termokopper-zone-denmark-allbuy_4000x.progressive

Zone Denmark Singles Termokop Honning, 2 Stk Rene og elegante linjer kendetegner de flotte Singles termokopper, designet af den prisvindende trio VE2. Kopperne kan stables to og to, og du får et væld af skønne farver at vælge imellem – med to kopper i et sæt. Zone Denmark fortolker trenden i tæt dialog med innovative danske designere. Resultatet er funktionelt boligdesign, der udfordrer konventionen, pirrer nysgerrigheden og forskønner livet hver dag. Mærkets udtryk er ærligt og minimalistisk og designet formgives i attraktive materialer, der er nyskabende som produkterne selv. Den danske virksomhed, som har vundet adskillige internationale designpriser, motiveres a designelskere verden over, der dele en passion for det enkle og positive.

Indlæs flere

Golfturneringer

DA Masters

DA-Masters er for alle der sætter pris på en golfrejse, der er ud over det sædvanlige.

World Amateur Golfers Championship

Spil med i WAGC - og vind en plads på det danske landshold i Verdensfinalen!

Best Friends Foursome

- For alle der vil prøve en sjov og spændende turneringsform!

DA Firma-Masters

Find Danmarks bedste firmahold! Vind en plads i finalen i Portugal

World Amateur Golfers Invitational

Race to Mexico – World Amateur Golfers Invitational – vind rejsen til Cancun i Mexico!

DuPont VIP Golf Tournament

We at DuPont are happy to welcome you to the DuPont VIP Golf Tournament 2020 in Denmark.