Logobolde, golfudstyr og logo på golf reklameartikler

Green Time dækker en lang række behov indenfor skilte og andet synlighedsmateriale der kan være relevant i forbindelse med golfturneringer og andre golf reklameartikler. Eksempler herpå kan være følgende merchandise med logotryk:

Uforgængelige reklameartikler

Vi forhandler de populære ”Seosarg” rulleskilte fra Inntech, Sverige. Seosarg, der har navnet fra debuten i Scandinavien Enterprise Open, har fordel af, at de er nemme at transportere, samtidig med at de har en stor reklameflade i udrullet stand. De er stort set uforgængelige, så investeringen kan tjene sig ind over mange år. Green Time opbevarer gratis skiltene for vore kunder og sørger for, de kommer frem til de ønskede arrangementer. Seosargen er specielt velegnet til større turneringer over flere dage og turneringer, hvorfra der vises TV, da de står godt fast i al slags vejr.

4De lidt mindre velkendte pop-up bannere, har den store fordel, at de koster en 1/6 af Seosargen kan medbringes overalt, da de fylder næsten ingenting. De er lige til at smide i bagagerummet og sætte op overalt. Vi bruger dem selv meget til bla. vores turneringer i udlandet som f.eks. DA-Masters. De er knap så holdbare som Seosargen, og de har også en tendens til at lægge sin ned i kraftig vind.

Golfturneringer

DA Masters

DA-Masters er for alle der sætter pris på en golfrejse, der er ud over det sædvanlige.

World Amateur Golfers Championship

Spil med i WAGC - og vind en plads på det danske landshold i Verdensfinalen!

Best Friends Foursome

- For alle der vil prøve en sjov og spændende turneringsform!

DA Firma-Masters

Find Danmarks bedste firmahold! Vind en plads i finalen i Portugal

World Amateur Golfers Invitational

Race to Mexico – World Amateur Golfers Invitational – vind rejsen til Cancun i Mexico!

DuPont VIP Golf Tournament

We at DuPont are happy to welcome you to the DuPont VIP Golf Tournament 2020 in Denmark.