Golfbanedesign

Gennem mangeårig erfaring som tourspillere har der hos Green Time udviklet sig en stor interesse for design af golfbaner. Hvorfor er nogle golfbaner fantastiske at spille og se på, og hvorfor er nogle kedelige?

Svaret ligger i designet af banen.

Har man blot tilsået “en mark med græs”, eller er banen udformet og opbygget så den præsenterer den givne natur bedst mulig og giver golfmæssige udfordringer for begynder så vel som for pro’en. Vi har mange af den første kategori i Danmark… og Green Time satte sig for, at dette skulle der gøres noget ved.

Hele Europa som marked

Vi repræsenterer en af verdens bedste og mest kendte golfbanedesignere, Robert Trent Jones II, med det formål at få nogle topdesignede golfbaner også i Danmark. Og det er lykkedes over al forventning, så vi nu har fået hele Europa som marked. Robert Trent Jones II har designet mere en 250 baner på 6 kontinenter og i 38 lande bl.a.:

Og mange mange flere – se hjemmesiden ved at klikke på logoet eller gå til www.rtj2.dk.

Vil du samarbejde med verdens ledende golfbane design firma?

Internationale undersøgelser har vist, at baner designet af de førende internationale banearkitekter tjener investeringen hjem hurtigere og på længere sigt giver større indtjening, end baner designede af mindre kendte eller helt ukendte banearkitekter (Golf Research Group 1997 og 2003: ”The Value Of An Architect’s Name”).

Vi er pt. i dialog med flere danske og udenlandske projekter. Hvis du kender til et projekt, som du også synes skal løftes til et internationalt niveau eller bare gerne vil høre mere om mulighederne for et samarbejde med verdens ledende golfbane design firma, er du velkommen til at kontakte os her.

Golfturneringer

DA Masters

DA-Masters er for alle der sætter pris på en golfrejse, der er ud over det sædvanlige.

World Amateur Golfers Championship

Spil med i WAGC - og vind en plads på det danske landshold i Verdensfinalen!

Best Friends Foursome

- For alle der vil prøve en sjov og spændende turneringsform!

DA Firma-Masters

Find Danmarks bedste firmahold! Vind en plads i finalen i Portugal

World Amateur Golfers Invitational

Race to Mexico – World Amateur Golfers Invitational – vind rejsen til Cancun i Mexico!

DuPont VIP Golf Tournament

We at DuPont are happy to welcome you to the DuPont VIP Golf Tournament 2020 in Denmark.