Best Friends Foursome

– For alle der vil prøve en sjov og spændende turneringsform!

Vinderparret fra hver af de 3 turneringer vinder finalerejsen til Marokko.

Best Friends Foursome er en turnering for par. Foursome er den sjoveste – og måske også sværeste – spilleform! To spillere danner hold, spiller kun en bold og slår skiftevis til den.

Du kan spille med din bedste ven – det kan være din kone, din mand, kammerat, veninde, søn, mor osv. med andre ord behøver det ikke være mand-dame i denne turnering.

Vi afholder 3 selvstændige turneringer fordelt på hele landet i løbet af juni-september, og vinderparret fra hvert sted kvalificerer sig til finalen i Marokko i januar 2021.

Turneringen indeholder vanen tro fælles morgenbord, frokost ex. drikkevarer, fint præmiebord og naturligvis finalerejsen for bedste par på hver bane. Og ikke mindst hyggeligt samvær og god golf på nogle af Danmarks og Sveriges bedste golfbaner, her i blandt “Danmarks bedste golfbane”, Lübker Golf Resort på Djursland – der helt sensationelt blev valgt til “Best New International Golf Course” af det ansete Golf Magazine i USA, og til kontinentets 14. bedste bane af Golf World, der har 350.000 læsere.

Barsebäck er med på 7. år og er blevet et populært fast indslag. Det er en af Sveriges bedste og mest kendte baner og vært for bl.a. Scandinavian Masters og Solheim Cup. Barsebäck råder over to mesterskabsbaner, Donald Steel Course og Masters Course. Vi spiller begge over to dage med middag om aftenen, overnatning, morgenmad og frokost inkl.!

Simon’s Golf Club har vi også med igen i år. Banen hører til blandt de mest populære baner i landet og har gennemgået en større renovering i 2019 med bl.a. helt nye bunkers.

Det koster det

D. 8. og 9. juli på Lübker Golf Resort: kr. 995 pr. person (inkl. pølser på banen, middag og frokost søndag efter runden).

D. 5.-6. august på Barsebäck: kr. 1.995 pr. person (inkl. middag (to retter), overnatning på hotellet på banen, morgenmad og frokost)

D. 20. august på Simon’s: kr. 695 pr. person (inkl. morgenmad og frokost)

Tilmelding her.

Arrangør

Green Times erfarne personale er DGU-golfdommeruddannede, hvilket sikrer en korrekt sportslig afvikling.

Green Time er agent for Robert Trent Jones II Golf Course Architects – kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis din hjemmebane trænger til at blive kigget efter i sømmene – eller hvis du går med planer om at bygge en helt ny bane

Information om turneringen

Herunder finder du praktisk information om Best Friends Foursome.

Hvem kan deltage?

Alle der er medlem af en klub under Dansk Golf Union (el. tilsv. udenlandsk) og har max. hcp. 36. Deltagerne skal være fyldt 18 år senest d. 1. juli 2021. Det er muligt at deltage på flere baner.

Turneringsform

Turneringsformen er foursome stableford. D.v.s. to spillere udgør et hold. Man slår skiftevis til bolden. Man skiftes til at slå ud fra tee; slår den ene ud på de lige huller, slår den ud på de ulige. Man kan spille, mand/dame, mand/mand og dame/dame.

Hyggeligt samvær

Turneringerne afvikles som gunstart. Forud for gunstarten er der lækkert morgenbord, og efter runden er der et måltid mad (“Dagens ret”).

Præmier

Der er præmier i alle indledende runder, der fungerer som selvstændige turneringer. Derudover er der startgaver fra sponsorerne og præmier bla. i form af ”nærmest pinden”.

Finale

Det vindende hold fra hvert spillested mødes i finalen i Marokko. Finalearrangementet dækker rejse, ophold og greenfee for finalisterne.

Deltagerpris

Prisen for at deltage er:

Lübker Golf Resort d. 8.-9. juli: kr. 995 pr. person (2 rd. golf, pølser på Henriks terrasse, middag og frokost).

Vasatorp d. 5.-6. august: kr. 1.995 pr. person (inkl overnatning i delt dobbeltværelse på Radisson Blu Metropol i Helsingborg, 1 rd. på Classic Course og 1 rd. på Tournament Course, middag på hotellet, morgenmad og frokost).

Simon’s Golfklub, d. 20. august: kr. 695 pr person (inkl. morgenmad og frokost).

Regler for afmelding

Tilmelding er bindende. Afbud kan ske indtil 30 dage før spilledato mod administrationsgebyr på 25% – efter denne dato er refusion ikke mulig.

Du tilmelder dig ved at klikke her.

Arrangør

Green Time er Danmarks førende arrangør af firmagolfdage og åbne turneringer for breddegolferen. Vi har arrangeret turneringer for danske virksomheder siden 1993.

Green Times erfarne personale er DGU-golfdommeruddannede, hvilket sikrer en korrekt sportslig afvikling.

Green Time er agent for Robert Trent Jones II Golf Course Architects – kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis din hjemmebane trænger til at blive kigget efter i sømmene – eller hvis du går med planer om at bygge en helt ny bane!

Golfturneringer

DA Masters

DA-Masters er for alle der sætter pris på en golfrejse, der er ud over det sædvanlige.

World Amateur Golfers Championship

Spil med i WAGC - og vind en plads på det danske landshold i Verdensfinalen!

Best Friends Foursome

- For alle der vil prøve en sjov og spændende turneringsform!

DA Firma-Masters

Find Danmarks bedste firmahold! Vind en plads i finalen i Portugal

World Amateur Golfers Invitational

Race to Mexico – World Amateur Golfers Invitational – vind rejsen til Cancun i Mexico!

DuPont VIP Golf Tournament

We at DuPont are happy to welcome you to the DuPont VIP Golf Tournament 2020 in Denmark.