World Amateur Golfers Championship

Kota Kinabalu - October 20: Pictured during Group Photo session of 25th World Amateur Golfers Championship 2019, at The Pacific Sutera Hotel, Sutera Harbour, Sabah, Malaysia, on Oct 20, 2019. (Photo by Safwan Asyad | Myphoto2u | WAGC)

Kota Kinabalu - October 20: Pictured during Group Photo session of 25th World Amateur Golfers Championship 2019, at The Pacific Sutera Hotel, Sutera Harbour, Sabah, Malaysia, on Oct 20, 2019. (Photo by Safwan Asyad | Myphoto2u | WAGC)

Det, der normalt kun er elitespillere forundt, kan nu blive virkelighed for dig - at spille på et dansk landshold mod 30-40 andre lande!
World Golfers Championship spilles på 25 baner fordelt over hele landet, og i følgende 5 rækker:

  1.     < 0-5,4
  2.   5,5-10,4
  3. 10,5-15,4
  4. 15,5-20,4
  5. 20,5-25,4

Alle kan deltage, blot de er fyldt 18 år senest d. 31.12.19.

Vinderen af hver række går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 7. september 2020, hvorfra vinderen af hver række vil udgøre det 5 mand store landshold, der skal 8 dage til Cancun i Mexico, bo på luksutiøst femstjernet hotel med all inclusive og spille nogle helt fantstisk flotte baner - bl.a. El Camaleon, hvor der afholdes en PGA Tour turnering et par uger, før vi kommer.

Læs om finalen her

Det koster det
Det koster kun kr. 350,- per person at deltage. Dertil kommer evt. green fee i den pågældende klub (Ca. kr. 200-425) - medlemmer betaler ikke green fee, ligesom eventuelle aftaler, klubben måtte have, overholdes, d.v.s. DGU's fritspilskort, naboaftaler osv. Flere af banerne har derudover en meget attraktiv green fee på dagen.

(I landsfinalen skal der kun betales kr. 200, som dækker green fee og frokost).

Tilmelding her...

Race to Mexico - World Amateur Golfers Invitational - er en to-mands holdturnering, der afholdes sideløbende med World Amateur Golfers Championship. Der spilles på 10 baner rundt om i landet, og de tre bedste hold hver sted kvalificerer sig til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 8. september (dagen efter Landsfinalen i WAGC). Det bedste to-mandshold i Landsfinalen kommer til Mexico og deltager i WAGCI-turneringen, der afholdes sideløbende med Nationsturneringen. Den eneste forskel er at her kan man deltage med op til 36 i hcp.

VIL DU VÆRE SIKKER PÅ AT KOMME MED TIL MEXICO? Så kan du rent faktisk også købe dig en plads i WAGCI. Det koster kun kr. 16.500 + flybilletten (ca. 5.-6.000 kr.). Oplevelsesmæssigt er der ikke forskel på at deltage i de to turneringer. Og vi vil godt love, at du er med til et show og en turnering, man ikke finder magen til! (Hvis du skulle kvalificere dig alligevel, refunderer vi selvfølgelig dit deltagergebyr og flybillet!). Kontakt Green Time, hvis du vil have en golfoplevelse uden sidestykke, hb@green-time.com.

Vi glæder os til at se jer!

Arrangør

GreenTimelogoweb

Golf for "professionelle"

Green Time er Danmarks førende udbyder af golf som markedsførings-redskab. Vores referenceliste tæller bl.a. firmaer som Carlsberg, Dagbladet Børsen, IBM, Diners Club, Microsoft, DuPont, SAP, HP, Scandinavian Tobacco Group og mange flere.

Firmaets ansatte er alle engagerede i sporten og har et ønske om at fremme udbredelsen og udviklingen af dansk golf mest muligt.

Green Time er agent for Robert Trent Jones II Golf Course Architects - kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis din hjemmebane træner til at blive kigget efter i sømmene - eller hvis du går med planer om at bygge en helt ny bane!

Du kan læse meget mere om Green Time på www.green-time.com

Kalender - tilmeld dig ved at klikke på klub/dato

Landsfinalen
07.09.2020 på Lübker Golf Resort
 
 
Verdensfinalen
16.- 23.10.2021 i Cancun, Mexico
World Golfers Invitational Race to Mexico

Der er en chance mere for at komme med til Verdensfinalen i Cancun, Mexico! Deltage i to-mandsturneringen WAGCI, om to pladser i World Amateur Golfers Invitational. WAGCI afholdes sideløbende med WAGC, og er for arrangører, celebrities, sponsorer og særlige gæster fra de enkelte lande. Der afholde 10-12 indledende turneringer og de tre bedste hold fra hver turnering kvalificerer sig til Landsfinalen i WAGCI d. 8. september på Lübker Golf Resort (dagen efter Landsfinalen i WAGC).

Det er også muligt at købe sig direkte adgang til en uforglemmelig oplevelse i Verdensfinalen i Cancun, Mexico, d. 16.-23.10.21 Det koster kun kr. 16.500 + flybillet (Ca- 5-6.000). Man deltager så i WAGCI, der afholdes sideløbende med WAGC. Oplevelsesmæssigt er der ingen forskel på de to turneringer. I 2019 deltog 10 spillere fra Danmark i WAGCI. I skrivende stund er der allerede 10 tilmeldte og aftalen er, at skulle man efterfølgende gå hen i vinde rejsen til Mexico, betaler man selvfølgelig ingenting, selv om man har tilmeldt sig WAGCI! Kontkat Green Time hvis du kunne være interesseret i at købe rejse til Mexico (hb@green-time.com).

Sponsorer