World Amateur Golfers Invitational - vind rejsen til Johor Bahru i Malaysia!

Det, der normalt kun er elitespillere forundt, kan nu blive virkelighed for dig - at spille på et dansk landshold mod 30 andre lande!

Simons-Golf-6 (1)World Golfers Championship Invitational spilles mandag d. 24.9. på Simon's Golf Club

Alle kan deltage, blot de er fyldt 18 år senest d. 31.12.17.

Der spilles Forurball-betterball, hvor to spillere udgør et hold, spiller hver sin bold, og vælger det bedste resultat på hvert hul af de to. Det er en morsom og taktisk turneringsform.

Det vindende hold er direkte videre til Verdensfinalen i World Golfers Invitational i Johor Bahru, Malaysia d. 19.-29. oktober 2018.

Læs om finalen her

Det koster det
Det koster kr. 4.000,- per hold (ex. moms) at deltage. I prisen indgår green fee, træningsbolde, lækker morgenmad, baneforplejning, frokost og naturligvis et flot præmiebord.

Jon og Lars fra Royal Golf vandt World Golfers Invitational i 2015 og fik en uforglemmelig oplevelse i Verdensfinalen i Tyrkiet

Jon og Lars fra Royal Golf Club vandt både i 2015 og 2016 World Golfers Inviational på hhv. Old og New Course på The Scandinavian. Vinderscoren var begge gange -6 (42 point), og det er jo ikke skræmmende i en fourb-ball-better ball!

Tilmelding her...

Vi glæder os til at se jer!

Arrangør

GreenTimelogoweb

Golf for "professionelle"

Green Time er Danmarks førende arrangør af firmagolfdage og åbne turneringer for breddegolferen. Vores referenceliste tæller bl.a. firmaer som Carlsberg, Dagbladet Børsen, IBM, Diners Club, Microsoft, Dupont, SAP, HP, Scandinavian Tobacco Group, Berlingske, EMC og mange flere.

Firmaets ansatte er alle engagerede i sporten og har et ønske om at fremme udbredelsen og udviklingen af dansk golf mest muligt.

Green Time er agent for Robert Trent Jones II Golf Course Architects - kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis din hjemmebane trænger til at blive kigget efter i sømmene - eller hvis du går med planer om at bygge en helt ny bane!

Du kan læse meget mere om Green Time på www.green-time.com

Kalender

Klub/sted Dato
Simon's Golf Club 24-09-19 
Verdensfinalen
Johor Bahru, Malaysia d. 19.-29. oktober 2018