TequilaRace to Mexico - World Amateur Golfers Invitational - vind rejsen til Cancun i Mexico!

Oplev en fantastisk finale i Mexico, hvor man spiller med sin makker mod mere end 40 andre lande!

Alle kan deltage, blot de er fyldt 18 år senest d. 31.12.19.

Der spilles Forurball-aggregate, hvor to spillere udgør et hold, spiller hver sin bold, og begge spilleres slagspilscores tæller. Der er ingen badebilletter. Man skal begge spille stabilt!

De tre bedste hold går videre til Landsfinalen på Lübker Golf Resort d. 8. september. Det vindende hold herfra er direkte videre til Verdensfinalen i World Golfers Invitational i Cancun, Mexico d. 5.-12. december 2020.

Det koster det
Det koster kun kr. 500,- per hold at deltage. Og dertil en attraktiv green fee på dagen. Medlemmer af den pågældende klub betaler naturligvis ikke green fee, ligesom klubben respekterer de green fee ordninger, de nu måtte have med naboklubber og lign., DGU osv.

Jon og Lars fra Royal Golf vandt World Golfers Invitational i 2015 og fik en uforglemmelig oplevelse i Verdensfinalen i Tyrkiet

Jon og Lars fra Royal Golf Club vandt både i 2015 og 2016 World Golfers Inviational på hhv. Old og New Course på The Scandinavian. Vinderscoren var begge gange -6 (42 point), og det er jo ikke skræmmende i en fourb-ball-better ball!

Tilmelding her...

Vi glæder os til at se jer!

Arrangør

GreenTimelogoweb

Golf for "professionelle"

Green Time er Danmarks førende arrangør af firmagolfdage og åbne turneringer for breddegolferen. Vores referenceliste tæller bl.a. firmaer som Carlsberg, Dagbladet Børsen, IBM, Diners Club, Microsoft, Dupont, SAP, HP, Scandinavian Tobacco Group, Berlingske, EMC og mange flere.

Firmaets ansatte er alle engagerede i sporten og har et ønske om at fremme udbredelsen og udviklingen af dansk golf mest muligt.

Green Time er agent for Robert Trent Jones II Golf Course Architects - kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis din hjemmebane trænger til at blive kigget efter i sømmene - eller hvis du går med planer om at bygge en helt ny bane!

Du kan læse meget mere om Green Time på www.green-time.com