Golfturneringer

Green Time – på banen – vi er med fra tanke til handling…

Aktuelle åbne turneringer:

  • World Amateur Golfers Championship – vind en plads i finalen i Cancun i Mexico d. 5.-12 december. Spilles over hele landet fra maj til september 2020.
  • DM i Firmagolf – vind en rejse til Portugal. For to-mands firmahold. Spilles fra maj-september 2020.
  • Best Friends – vind en plads i finalen i Marokko januar 2021. Spilles juni-september 2020.
  • Race to Mexico – vinde rejsen til Mexico. For to-mandshold. Spilles juni-september 2020.
  • DA-Masters 2020, 2.0 – spilles i Marokko d. 6.-13. november 2020.
  • Race to DA-Masters ranglisten – en rangliste baseret alle Green Times turneringer gennem sæsonen, hvor vinderen af ranglisten vinder rejsen til DA-Masters i november. Top ti modtager gavekort til Mulligan Golfrejser. Se hvad du kan bruge dit gavekort til på Mulligangolf.dk
  • Se og tilmeld dig alle Green Times turneringer i Golfbox her

Green Times turneringer er altid gennemført med professionel sikkerhed. Vores turneringsledere er uddannede golfdommere, der sørger for korrekt afvikling efter golfreglerne.

En af grundstenene i vores turneringer er det sociale samvær, og derfor ser vi også deltagere, der kommer igen år efter år!

En anden gennemgående tendens er de flotte præmier – ofte med en finale et eksotisk sted i verden, der tilbyder fantastiske golfbaner og lækre hoteller.

Green Time er Danmarks førende arrangør af golfturneringer i alle formater, til alle niveauer og på alverdens golfbaner.

Vi tilbyder turneringer for professionelle og for amatører, samt turneringer, hvor de spiller sammen. Som prikken over i’et tilbyder vi også en turnering, hvor amatører får lov at spille som de ”professionelle” – DA Masters (læs mere her).

Green Time tilbyder dig eller dit firma stor sikkerhed i professionel afvikling. Vores erfaring på området findes ikke andre steder i Danmark. Erfaringen består bl.a. af mere end 25 år heraf en del som Tournament Director med 15 Challenge Tour turneringer, medarbejdere der har prøvet den professionelle golfverden ”på egen krop” på Challenge Touren, Asian Touren m.fl. og erfarne golfdommere på højeste niveau. Vi giver derfor garanti på 100 % golfmæssig korrekt afvikling af alle arrangementer.