Turneringsinformation


Hvem kan deltage?

Alle der er medlem af en klub under Dansk Golf Union (el. tilsv. udenlandsk) og har max. hcp. 36. Deltagerne skal være fyldt 18 år senest d. 31. december 2019Cliffs_010 web. Det er muligt at deltage på flere baner. Samme firma kan deltage med flere hold. Der er ingen krav til tilknytning til firmaet. Et firma kan således invitere kunder og forretningsforbindelser til at deltage på flere hold.

Turneringsform
Turneringsformen er Stableford Fourball-Aggregate. D.v.s. to spillere udgør et hold. Man spiller hver sin bold, og begge bolde tæller til holdets resultat!

Hyggeligt samvær
Turneringerne afvikles som gunstart. Forud for gunstarten er der lækkert morgenbord, undervejs er der baneforplejning i form af et stk. chokolade og en vand, og efter runden er der frokost og præmieoverrækkelse.

Præmier
Der er præmier i alle indledende runder, der fungerer som selvstændige turneringer. Derudover er der ekstra-præmier bla. i form af ”nærmest pinden”. Der er præmier fra bl.a. Zone, Mont Blanc, Titleist, Sigurd Müllers Vinhandel, Leisner Vine, Laudrup Vin og Gastronomi. 


Landsfinale

Den bedste 1/6 fra hver af de indledende runder kvalificerer sig til Landsfinalen d. 25. september i Svendborg Golfklub. Har får man ligeledes green fee, morgenmad, baneforplejning, frokost og præmier. De tre bedste hold vinder rejsen fil finalen i Portugal.

Finale

748217De tre bedste hold i Landsfinalen vinder 3 nætters ophold i Portugal på femstjernet hotel, 3 runder golf på hhv. Royal Obidos, Praia D'El Rey og West Cliff, og naturligvis rejsen dertil med det prisbelønnede flyselskab, TAP, der flyver nogle dage 2 gange om dagen fra København til Lissabon.

Deltagerpris
Prisen for at deltage er fra kr. 2.000 pr. hold (ex. moms).

Det er muligt at deltage i flere af de indledende turneringer (man betaler for hver gang).

Regler for afmelding
Tilmelding er bindende. Afbud kan ske indtil 30 dage før spilledato mod administrationsgebyr på 25% - efter denne dato er refusion ikke mulig.

Du tilmelder dig ved at klikke her

Turneringsprogram

Du kan tilmelde dig ved at klikke på bane/dato nedenfor

09-06-2020: Rungsted Golfklub

26-06-2020: Lübker Golf Resort (NB start kl. 13.00)

18-08-2020: Great Northern (Kerteminde)

21-08-2020: Værløse Golfklub

11-09-2020: Simon's Golf Club

TBA: Skjoldenæsholm

25-09-19: Landsfinalen: Svendborg Golfklub

Tilmeld

Sponsorer

Arrangør


Green Time er Danmarks førende arrangør af firmagolfdage og åbne turneringer. Vores referenceliste tæller bl.a. firmaer som Carlsberg, Dagbladet Børsen, IBM, Diners Club, Microsoft, Dupont, SAP, HP, Scandinavian Tobacco Group, EMC og mange flere.

Green Times medarbejdere er alle DGU-uddannede golfdommere, hvilket sikrer en sportslig korrekt afvikling.

Green Time er agent for et af verdens førende golfbanedesignfirmaer, Robert Trent Jones II, der i Danmark har designet Skjoldenæsholm Trent Jones Course, Lübker Golf Resort og The Scandinavians to baner. Kontakt os, hvis du synes din hjemmebane trænger til at blive kigget efter, eller hvis du har et helt nyt baneprojekt.

Du kan læse meget mere om Green Time på www.green-time.com