Om DA Firma-Masters - DM i Firmagolf

DA Firma-Masters spilles som to-mands holdturnering. Begge scores tæller til holdets resultat. Tilmeld dig på en (eller flere) af de 6 baner, hvor vi afholder de indledende runder! (Se program her til højre på siden). Et firma kan tilmelde flere hold og deltage flere gange. Der er ikke noget krav til, at deltagerne skal være ansat i firmaet. De kan således udgøres af kunder og forretningsforbindelser. Hver runde afholdes som en selvstændig turnering med morgenmad, baneforplejning og frokost med præmieoverrækkelse. Den bedste 1/6 af de deltagende hold kvalificerer sig til Landsfinalen d. 29. september. De tre bedste hold herfra vinder en plads i finalen i Portual til november (inkl. fly t/r med TAP, 3 nætter på 5*hotel, og 3-4 runder golf)

Arrangør


GreenTimelogoweb

Green Time er Danmarks førende udbyder af golf som markedsførings-redskab. Vores referenceliste tæller bl.a. firmaer som Carlsberg, Dagbladet Børsen, IBM, Diners Club, Microsoft, Dupont, SAP, HP, Scandinavian Tobacco Group og mange flere.

Firmaets ansatte er alle engagerede i sporten og har et ønske om at fremme udbredelsen og udviklingen af dansk golf mest muligt.

Green Time er agent for Robert Trent Jones II Golf Course Architects - kontkat os for et uforpligtende tilbud, hvis din hjemmebane træner til at blive kigget efter i sømmene - eller hvis du går med planer om at bygge en helt ny bane!

Du kan læse meget mere om Green Time på www.green-time.com

Turneringsprogram

Sponsorer