FINALE i Portugal


Finalerejsen i 2020 går også til Obidos i Portugal. Detaljerne er klar lige straks, men indtil da, kan I se beskrivelsen af sidste års finale!

Se indslaget fra sidste års finale i Portugal på TV-MidtVest Golfmagsinet her

Finalerejse til Obidos i Portugal d. 21.-24. november 2019

Praia-del-Rey-golf-club

Praia D'El Rey er meget kendt blandt danske golfspillere. Det er en af Portugals flotteste baner og flere huller løber langs med Atlanterhavet

Finalen i dette års DM i Firmagolf går til en af de mest spændende regioner i Portugal. Ca. 45 min. nord for Lissabon ligger der nu 4 golfbaner i absolut verdensklasse. Vi skal spille de tre bedste!

Den første bane, Praia D'El Rey, kom til for mere end 20 år siden. Det tilhørende femstjernede Marriott hotel ligger helt fantastisk ud til havet. Portugal har strenge regler for at bygge tæt på havet, men en gammel byggetilladelse gjaldt stadig, og derfor fik hotellet en placering, som andre hoteller må kigge misundeligt efter. Banen, der flere gange været kåret til Portugals bedste, er meget kendt blandt danskere, som er rejst dertil i stort antal.

Bomsuccesso

Bom Successo ligger med udsigt til Obidos Lagune

Den næste bane, der kom til, er Bom Successo, designet af Donald Steel. Den ligger også smukt længere inde i landet med udsigt til Obidos Lagune. Resortet er kendt for de mange moderne huse , der er anlagt i forbindelse med banen, og designet af kendte internationale arkitekter. Den må vi desværre springe over i denne omgang.

Den tredje bane er den Ballesteros designede Royal Obidos. Den betragtes som mesterens bedste bane. Desværre blev den også hans sidste. Den ligger mellem Praia D'El Rey og Bom Successo med flot udsigt over vandet fra flere huller. Til banen er der nu også kommet et meget eksklusivt såkaldt Boutique hotel, det femstjernede Evolutee Royal Obidos. Det er her vi skal bo de fire dage, finalen strækker sig over!

royal-obidos-back-9

Royal Obidos betegnes som Ballesteros bedste bane.

Det nyeste skud på stammen åbnede først i juli sidste 2017. Den med spænding ventede Cynthia Dye bane, West Cliffs. Cynthia Dye er niece til Pete Dye, og har lært faget fra sin berømte onkel. Banen administreres af Praia D'el Rey og ligger helt fantastisk, som navnet antyder, på klinterne ud til havet med en formidabel udsigt. En bane, der susede ind på top 25 blandt kontinental Europas bedste baner. Læs Golf Worlds anmeldelse af banen her.

Vi skal også besøge middelalderbyen, Obidos, komplet med bymur og borgtårn. En håndfuld restauranter byder på gastronomi af høj klasse fra det moderne fusionskøkken, men med de lokale friske råvarer. En anden lille by i nærheden, Peniche, er en klassisk charmerende fiskerby, hvor man får pragtfuld fisk og skaldyr. Den portugisiske vin er ligeledes af høj klasse. Den moderne stil, der anvendes flere steder, har sikret international anerkendelse. Vi skal smage vine fra området, der benytter en lokal drue, Touriga Nacional, men også de mere kendte vine fra Alentejo og naturligvis fra Porto.

Cliffs_026 webVi flyver med det portugisiske luftfartsselskab, TAP, direkte fra København og Lissabon. TAP flyver dagligt og flere dage har de to afgange mellem København og Lissabon.

Program for finalen

D. 21. november:

Kl. 06:00 Afrejse med TAP fra København  -  . 

kl. 08:45 Ankomst til Lissabon

Cliffs_010 webKl. 10.00 Transfer til Evolutée Royal Obidos Hotel *****.  

Kl. 13.30 Tee off på Royal Obidos

D. 22. november:

Kl. 07:45 Transfer to West Cliffs

Kl. 08:10 Tee off West Cliffs

portugal-golf-west-cliffs-img1

West Cliffs ligger som navnet antyder ved klinterne over havet

D. 23. november:

Kl. 08:00 Transfer to Bom Sucesso

kl. 09:00 Tee off Bom Sucesso

 

D. 24. november:

Kl. 08.00 Check out at the Evolutée Hotel

Kl. 08.30 Transfer to Praia D'El Rey Club House

Kl. 09:10 Tee off på Praia D'El Rey

Kl. 13:30 Frokost i klubhuset på Praia D'El Rey.

Kl. 15:00 transfer til Lissabon Lufthavn. 

Kl. 18:15 Afrejse med TAP fra Lissabon

Kl. 22:45 ankomst til København

748217

Det portugisiske luftfartsselskab, TAP, benytter de nyeste fly i deres store flåde.

obidos

Obidos er en middelalderby komplet med bymur og borg. Tillige er det en kulinarisk højborg.

 

 

 

 

 

Arrangør


GreenTimelogoweb

Green Time er Danmarks førende arrangør af firmagolfdage og åbne turneringer. Vores referenceliste tæller bl.a. firmaer som Carlsberg, Dagbladet Børsen, IBM, Diners Club, Microsoft, Dupont, SAP, HP, Scandinavian Tobacco Group, EMC og mange flere.

Firmaets ansatte er DGU-golfdommeruddannede, hvilket sikrer korrekt sportslig afvikling.

Green Time er agent for Robert Trent Jones II Golf Course Architects - kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis din hjemmebane trænger til at blive kigget efter i sømmene - eller hvis du går med planer om at bygge en helt ny bane!

Du kan læse meget mere om Green Time på www.green-time.com

Turneringsprogram

Du kan tilmelde dig ved at klikke på bane/dato nedenfor

09-06-2020: Rungsted Golfklub

26-06-2020: Lübker Golf Resort (NB start kl. 13.00)

18-08-2020: Great Northern (Kerteminde)

21-08-2020: Værløse Golfklub

11-09-2020: Simon's Golf Club

TBA: Skjoldenæsholm

25-09-2020: Landsfinalen: Svendborg Golfklub

Tilmeld

Sponsorer