I gennem de 17 DA-Masters-år, har deltagerne hvert år fået en "Tour Pakke" med effekter, som enhver golf pro skal have for at kunne fungere optimalt. Nogle effekter, så som et dusin Titleist Pro V1 bolde - verdens bedste golfbold! - med deltagerens navn er fast fra år til år, men hvert år er der yderligere mindst en "særlig ting".

Tourpakken i 2019 bestor således af en Titleist Golfbag - i staff farverne, rød, hvid og sort.

 

golfbag  Golfbag beskrivelse Golfbag m. detaljerPro-v1-main

 

2015_gb_overview_pro_v1x

1 dusin Titleist Pro V1x bolde (2019 MODEL) - med dit eget navn og turneringslogo, er yderligere uundværlige effekter for enhver pro og vil indgå i 2016 pakken. Titleist ProV1 og ProV1x er markedets mest eksklusive golfbold og den bold, flest proer vælger at spille med! Læs om den nye helt nye 2019 model her

I 2017 vendte vi tilbage til en klassiker, som alle rejsevante golfspillere før eller siden skal bruge en (ny) af; det slidstærke rejsecover fra Titleist, der beskytter dine køller og samtidig giver dig lige det der ekstra professionelle look, når du bevæger dig gennem lufthavnen til "stor bagage"!

En del af tourpakken i 2016: En superlækker Titleist Essential Duffelbag med turneringens navn og logo og naturligvis spillerens eget navn! Med logo og navnetræk vil tourpakken give glæde og vække opmærksomhed længe efter DA-Masters 2016 er færdigspillet.

Der har været golfbags med navn, wedge med forbogstaver, carry-all med navn, flight cover med navn, all weather windbreaker, special sko med turneringslogo, solbriller m.m.

Se vinderne gennem årene, deres scores og hcp., hvad tour-pakken bestod af og hvor finalerejserne gik hen her

Tourpakken bliver enten sendt til firma- eller privatadressen senest ugen før turneringen, eller den kan afhentes hos Green Time, Byagervænge 86, 3460 Birkerød.