Skærmbillede 2016-05-05 kl. 13.45.18
DAT-LOGO-AS kopiDansk AvisTryk A/S
er et af Danmarks største avistrykkerier og samtidig et af verdens mest moderne avistrykkerier med branchens nyeste teknologi.

 

 


titleist final logo_v1Titleist er verdens førende producent af golfbolde. Mest kendt er nok Pro V1, som er den foretrukne bold blandt de top-professionelle spillere. Det er naturligvis også den bold, vi har valgt til DA-Masters deltagere. En lang række af professionelle spiller med Titleist udstyr. (bl.a. Adam Scott, Ernie Els, Fredrik Jacobsson og Davis Love III). Præmierne i DA-Masters er naturligvis udstyr fra Titleist, der også er førende på dette område, hvad gælder innovation og design. Tourpakken i år består udover et par WILEY X solbriller, der gør dig i stand til at se konturerne på greenen bedre, også at det traditionelle dusin Titleist ProV1 bolde med eget navn!

 


 

016JK Salater & Dressinger sponsorer kr. 100.000 til den første Hole In One på hul 18 på Golf du Soleil Blå bane de to første dage af DA-Masters (dvs. rd. 1 og 2) og på Golf du Soleil Rød bane de to sidste dage (dvs. 3.  rd og finalerunden - i finalerunden gælder det kun for DA-Masters finalisterne). Vinderen af præmien kan selv bestemme, hvad præmien skal gå til; det kan f.eks. være vedkommende vil invitere tre gode venner  med til World Golfers Invitational Verdensfinalen i Kuala Lumpur? Eller måske ti års forbrug af JK Salater og Dressinger? Eller købe 40 hold i Lintrup & Norgart Open - DM i Firmagolf? Det er altså ikke så svært, som man lige forestiller sig, at finde på noget, man kan bruge kr. 100.000 til!

JK Salater og Dressinger er verdensberømte i Danmark for deres høje kvalitet. Firmaet holder til i Kødbyen, og produkterne er at finde på hylderne i delikatesseforretninger og i nogle supermarkeder.


Logo signatur Carver har bygget store luksus yachts i 60 og 70 fod størrelsen på værftet i Wisconsin gennem mere end 60 år. Med brug af de samme produktionsmetoder, materialer og personale bygger man nu også mindre yachts, helt ned til 34 fod. Værftet er ikke kun en samle fabrik, idet man producerer alting selv, lige fra skrog, snedker arbejde og systue til produktion af el kabler på nøjagtige mål til hver enkelt båd. Dermed opnår man fuld kontrol med kvaliteten hele vejen gennem produktionen.

Alle yachts er opbygget med Carvers unikke ”Stringer system” samt gennemprøvede ”Vacuum Infusion Technology”, som sikrer optimal stabilitet og helt ensartet skrog tykkelse. Begge dele har mange gange vist deres værd i tests i hårde Amerikansk vejrforhold, hvilket bl.a. er årsagen til, at mange kunder køber en Carver Yacht igen og igen. Alle både testes og afprøves ligeledes i vand i Carvers test hangar, hvor alle systemer startes op, inden båden afsendes, således at det stort set kun er at fylde brændstof på – og så sejle, når båden ankommer til kunden.


 

logo 


 

logo 

SÖDERBERG & PARTNERS er en af Nordens førende forsikrings- og pensionsmæglere med aktiviteter i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

PERSONLIG – Vi lægger stor energi i at yde personlig rådgivning

Jeres virksomheds behov og forudsætninger er altid udgangspunktet for vores anbefalinger. Det gælder uanset, om I er et stort selskab eller en mindre virk­somhed. Ved jeres første møde med os, får I en personlig rådgiver, der lytter til jeres ønsker og behov.

UVILDIG RÅDGIVER

Söderberg & Partners er 100% uvildig forsikringsmægler. Det bety­der, at vi udelukkende arbejder i vores kunders bedste interesse. Som mægler er vores fornemmeste rolle nemlig at agere uvildig rådgiver, hvilket vi kan, da vi ikke foretrækker nogen forsikringsselskaber frem for andre. Vi må ikke modtage hverken betaling eller provision fra for­sikringsselskaberne, hvilket er jeres sikkerhed for, at vi vil finde den bedste løsning til jeres virksomhed.

DET BEDSTE PÅ MARKEDET

Vi arbejder hele tiden på at sikre, at vi kan tilbyde jer og jeres virk­somhed de bedste priser og betingelser på markedet. Gruppeaftaler, brancheaftaler og faciliteter er et vigtigt parameter hos Söderberg & Partners. Når vi går i udbud med en af disse aftaler, er det med henblik på at sikre, at der ikke kan findes bedre betingelser og priser på mar­kedet. Som følge af vores analytiske tilgang og mange års erfaring har vi et solidt kendskab til forsikringsmarkedet, branchen, og de behov og risici, I oplever i jeres virksomhed.

RÅDGIVNING & UDBUD

Når vi går i udbud med en kundes forsikringsprogram, kigger vi på hele markedet. Vi samarbejder med alle selskaber, både nationalt og inter­nationalt. Vi rådgiver og vejleder jer om, hvordan markedet ser ud lige nu, hvor det er på vej hen, og hvilke erfaringer vi har gjort os ved alle vores andre kunder.

UAFHÆNGIG FORSIKRINGSFORMIDLER

Söderberg & Partners repræsenterer alene jer som kunder og handler derfor ikke på vegne af nogen forsikringsselskaber. Vi yder rådgivning på baggrund af objektive analyser, ligesom vi ikke har en kontraktrets­lig forpligtigelse til udelukkende at benytte et eller flere forsikringssel­skaber

 

Kontakt: Forsikringsmægler Jan Borup, mobil +4540567676, mail: jan.borup@soderbergpartners.dk

 


Skærmbillede 2016-05-05 kl. 13.48.33Boasform G7 combines the Iconic sculptural surface design of the golf ball with handcrafted porcelain and well-conceived light distribution. The smooth surface of the porcelain, together with the dimple symmetry, creates a very clean look. When light beams through the porcelain it creates a very nice 3D mesh expression (depending on the light bulb). The lamp base is inspired by the shape of the golf-tee. It is made from black anodised aluminium with sharp edges and curves, which gives it an exclusive look and a long lasting quality.

Boasform G7 er Hole In One præmie i DA-Masters til den første Hole In One. Værdi kr. 2.995,-


 ny_Glostrup_Logocopy250x85pixelDrømmen om det gode hotel
"... Det gode hotel er det hotel, hvor man føler sig hjemme. Som gæst i et hjem kan man føle, om stemningen er god, og på samme måde kan man på et godt hotel mærke arbejdsklimaet. Bedøm ikke værten eller værtinden på, hvordan de taler til gæsten, men til personalet. Et godt hjem er et hjerteligt sted med et godt samarbejde. Derfor sætter jeg stemningen på stedet over alt andet. At køkkenet så er spændende og måske ligefrem unikt, gør lysten til at komme der større. Det samme gælder værelsernes indretning, plads og funktion. Man skal både kunne arbejde, slappe af og sove..." Johannes Møllehave

Mikael Melander er direktør på Glostrup Parkhotel