De to bedste

Cliffs_010 webDe to bedste i DA-Masters vinder en plads i en international finale.

Sidste års vindere var i golflandet, Portugal, 21.-24. november. Rejsen består af fly, transfers, 3 overnatninger, 3 runder golf, en frokost, og hyggeligt samvær med bl.a. vinderne af DM i Firmagolf (golfturneringen for dansk erhvervsliv), der finder sted hen over sommeren i Danmark.

Vi flyver med det portugisiske luftfartselskab, TAP, der er kendt for sin moderne fly-flåde. TAP flyver hver dag fra København til Lissabon, og nogle dage flyver de to gange om dagen! macauhub.22.5.2015.470Derfor er TAP også helt perfekt til en kort ferie, hvor man vil have så mange golfrunder ind som muligt, da man kan flyve tidligt ud af København og sent hjem fra Lissabon.

Det betyder at vi kan rejse fra København til Lissabon kl. 6.00 - 8.45 - og spille 18 huller samme dag. På hjemrejedagen flyver vi kl. 18.15 og kan således både nå 18 huller og en lækker frokost i klubhuset på Praia D'El Rey.

Vi skal bo på det femstjernede Evolutée Royal Obidos beliggende på banen af samme navn. Og vi spiller de fire mesterskabsbaner i området; Royal Obidos, West Cliffs, Bom Sucesso og Praia D'El Rey.

Rejsen er sponseret af Turismo de Portugal Centro og TAP.

Læs programmet for finalen CenterofPortugal_Programme_21_24th November

Tidligere finaler

DA-Masters finalen 2003 blev afviklet i Las Vegas, 2004 i Malaysia, 2005 på K-Club (Ryder Cup 2006 venue), 2006 på Celtic Manor i Wales (Ryder Cup 2010).

I 2007 var det florida "og The Blue Monster” på det imponerende Doral Resort, der kaldte. I 2008 "Sawgrass" i Florida, ja den med ø'greenen på 17 hul.

I 2009 var finalisterne på det dejlige Algarve i Portugal, hvor de boede på Hotel Victoria og spillede banen af samme navn blot en lille måned efter, at Europa Touren har været forbi. I 2010 var finalisterne på Mauritius ud for Madagascar i det Indiske Ocean.

I 2011 gik turen til danskerbyen, Solvang, i Californien. Vi spillede golf på Rancho San Marcos, designet af Robert Trent Jones Jr. og nogle af deltagerne mente, det var den bedste bane, de nogensinde havde spillet. 2012 var en fantastisk uge på de Danskvestindiske øer med Bravo Tours.

2013 gik turen til Azorerne, der er et meget spændende sted. De to golfbaner vi spillede, var i absolut verdensklasse. Meget flotte og spændende. 

2014 var måske den mest luksuriøse, hvor vi takket være det franske turistkontor blev behandlet som konger på Cote D'Azur. Banerne, maden og hotellerne var i særklasse.

I 2015 var finalisterne en tur i Marokko, hvor vi boede i både Agadir og Marrakesh. Skøn tur med fantastiske baner.

I 2016 var vi igen i Marokko. Vi startede igen i Agadir, hvor vi boede på det luksuriøse Tikida Golf Palace, der ligger på Soleil banen ml. hul 7 og 8. Efter 4 dejlige dage tog vi til i Marrakesh, hvor vi spillede de nye baner Tony Jacklin og Montgomerie.

I 2017 var finalisterne så en tur til et af de mest interessante områder i Portugal, i nærheden af middelalderbyen Obidos, hvor der nu ligger 4 ekstremt flotte baner. Det seneste skud på stammen, West Cliffs kandiderer kraftigt til en plads blandt verdens top 100 baner! Vi boede på det nyrenoverede eksklusive Marriott Praia D'El Rey.

2018 blev en kærkommen gentagelse af 2017. Igen boede vi på flotte Marriott Praia D'El Rey og spillede de 4 fantastiske baner. Det Potugisiske luftfartsselskab TAP er helt ideelt, fordi de på de fleste dage har 2 afgange fra København, og det betyder at man kan få maksimalt med golf på en lille kort ferie!

Cliffs_026 webDet er med stor glæde, at vi også kan annoncere det populære område omkring Obidos som vores finaledestination i 2019. Turen finder sted fra d. 21.-24. november og denne gang kal vi bo på det ultraeksklusive Evolutée Royal Obidos Hotel på banen af samme navn.  

Rejsepræmien til de to bedst placerede er personlig udstedt til vinderne og kan ikke ombyttes til kontanter, overgives til en anden person eller byttes til en anden rejse. Kan en vinder ikke benytte præmien, bortfalder den uden videre. Detaljeret program for finalen ovenfor.

Præmier for mere end kr. 50.000

 D915D2Som sædvanlig er der flotte præmier at spille om i DA-Masters.

Faktisk for mere end kr. 50.000 - og så har vi ikke medtaget Hole In One præmien udsat af JK salater på kr. 100.000. Der i princippet kan vindes hver dag!

De to bedste vinder en rejse til Portugal, hvor de flyver med TAP, bor lækkert 3 nætter og spiller 4 helt fantastiske baner.

Derudover er der driver, Scotty Cameron puttere, hybridkøller og Wokey Wedges fra Titleist på præmiebordet. Der er også et gavekort på kr. 1.000 til Restaurant La Cocotte på Glostrup Parkhotel til nærmest pinden alle fire dage dage.

Spillerne kan også vinde gavekort til World Golfers Championship ved at komme nærmest pinden på udvalgte huller. (læs om World Golfers Championship her)

Præmieliste DAM 2019

Consolation Cup

Er for de spillere, der ikke klarer cuttet. Endnu har vi ikke en præmie på højkant, men en lille sweepstake kan vi jo altid arrangere...

DA-Masters "The Trophy"

”Trophy”, der spilles om i DA-Masters 2016, blev indstiftet i 2004

”Trophy”, der spilles om i DA-Masters 2019, blev indstiftet i 2004

Det er kunstneren Jari Paivanen, der har kreeret værket, der oprindeligt var i sandsten og bronze, men for nogle år siden fik vi Jari til at lave en ny og mere håndterbar fod - nu i et stykke drivtømmer fra Vesterhavet, med flotte tegninger af træets årer.

www.designsmeden.dk

DA-Masters gennem tiderne

HP Sørenen var 76 år, da han løb med trofæet

HP Sørenen var 76 år, da han løb med trofæet

Deltagerne i DA-Masters dækker hele spektret - fra helt unge løver med lavt handicap til astadige pensionister - singler, ægtepar, højhandicappere og alle aldersgrupper og køn. De er alle med i DA-Masters. Og kaster vi et blik på vinderne gennem tiderne, har de alle en chance for at vinde!

Lavhandicapperne har statistisk klaret sig bedst i DA-Masters. Men at alle har en chance vidner statistikken også om. Faktisk dækker vinderne hele spektret. HP Sørensen var 76 år, da han vandt. Og Bjarne Asmussen vandt med handicap omkring 20. I 2010 var der så igen en lav-handicapper på toppen af podiet, da Michael Pipper med blot 3 i hcp. vandt trofæet. 2012 var det feltets højeste handicapper med 27,5, Kari-Mette fra Norge, der løb med trofæet og æren. i 2013 slog Thomas Søby til for anden gang, da han vandt efter et spændende omspil med Jonas Hedebrandt. I 2014 vandt Kim Bidstrup i det, der var den bedste score nogensinde på det tidspunkt med kun 2 over hcp. Ikke alene har han flot hår, men også et flot sving! I 2015 vandt Erik Jacobsen ganske sikkert i plus 14. I 2016 blev alle rekorder til gengæld slået, da Patrick Solhøj fik alle dele af svinget til at falde i hak og 

Runde 4 178

Bjarne Asmussen vandt ved bl.a. at spille klogt på 18. hul

vandt i -18! Det skal nu tages med et gran salt for det viste sig, at Golf le Ocean var meget let og hele feltet scorede fantastisk! (Med valget af rød/gul bane på Soleil siden da, tør vi godt love, at det ikke sker igen!)

Så alle har en chance, og alle kan vinde! Det viser historien. Og hvis vi lige ser bort fra 2016, der falder helt uden for statistikken, så ser vi også, at der ikke skal uopnåelige scores til: +2 til +22 er ikke urealistisk for nogen!

Tourpakken gennem årene