DA-Masters er for alle, der sætter pris på en golfrejse, der er ud over det sædvanlige.


I DA-Masters skaber vi de samme rammer, som de professionelle spiller under, uge efter uge. Blot er deltagerne helt almindelige golfspillere fra 18-86 år med hcp. fra +0-36!


Læs mere her på siden,
og tilmeld dig her

2006 Agadir, Marokko, endelig vandt Søby. Henrik, Henrik, Søby, Vicente. (Søby i højest ureglementeret påklædning, men helt ok efter den sædvanlige søgang!)

2006 Agadir, Marokko, endelig vandt Søby. Henrik, Henrik, Søby, Vicente.

Under turneringen er der live-score, TV-dækning, caddier med spillernavn og - ikke mindst - CUT!

Alle fire runder spilles som modificeret slagspil efter "World Golfers modellen", hvor man højest kan score 5 slag over par på et hul. Det minder om en mellemting af Stableford og slagspil, hvor man godt nok kan samle op, men ikke helt så hurtigt som i Stableford. Efter de første tre runder er der cut til 50% + lige. Alle, der klarer cuttet, modtager en finalepolo, som de spiller i på finaledagen.

DA-Masters er også en meget social begivenhed. Hver dag er der aftergolf på hotellet. Alle tilvælger All Inclusive på hotellet, så der er altid nogen, man kan "hænge ud" med!

Vi flyver direkte med Airarabia og bor på det firestjernede Founty Beach Ibero Star, hvor vi boede for to år siden og var meget tilfredse. Sidste år blev hotellet renoveret, så vi finder det i endnu flottere stand end sidst, vi var der. Hotellet har alt, hvad Kig over poolområde mod havetman skal bruge og et meget fint All Inclusive, der gælder 24 timer og alle drikkevarer undtagen de importerede. Der er 3 restauranter, buffet restauranten med skiftende temaer,  og en marokkansk restaurant, og poolbare, hvor der også er en stor buffet dagen igennem. Prisen for denne golfrejse, der er den eneste af sin art, er kun kr. 9.998. Tillæg for All Inclusive er kun kr. 998.


Seneste Nyt

HIO

Kr. 100.000 i Hole In One præmie i DA-Masters

JK Salater v/ Kurt Pedersen har endnu engang sat en fantastisk præmie på højkant i DA-Masters; Kr. 100.000 til enhver, ...
Læs Mere
golfbag

DA-Masters tourpakken er på trapperne

Alle, der deltager i DA-Masters, modtager som en del af deltagergebyret en Tour-pakke, så de kan føle sig og optræde ...
Læs Mere

Banerne

banerne

Golf Du Soleil Blue Course og Red/Yellow Course: Læs mere om banerne

Hotellet

 

PoolområdeHotel Founty Beach Iberostar***** ligger lige ud til Atlanterhavet i Agadir.

Læs mer