DA-Masters er for alle, der sætter pris på en golfrejse, der er ud over det sædvanlige.


I DA-Masters skaber vi de samme rammer, som de professionelle spiller under, uge efter uge. Blot er deltagerne helt almindelige golfspillere fra 18-86 år med hcp. fra 2-36!


Læs mere her på siden,
og tilmeld dig her

2006 Agadir, Marokko, endelig vandt Søby. Henrik, Henrik, Søby, Vicente. (Søby i højest ureglementeret påklædning, men helt ok efter den sædvanlige søgang!)

2006 Agadir, Marokko, endelig vandt Søby. Henrik, Henrik, Søby, Vicente.

Under turneringen er der live-score, TV-dækning, caddier med spillernavn og - ikke mindst - CUT!

Alle fire runder spilles som modificeret slagspil efter "World Golfers modellen", hvor man højest kan score 5 slag over par på et hul. Det minder om en mellemting af Stableford og slagspil, hvor man godt nok kan samle op, men ikke helt så hurtigt som i Stableford. Efter de første tre runder er der cut til 50% + lige. Alle, der klarer cuttet, modtager en finalepolo, som de spiller i på finaledagen.

DA-Masters er også en meget social begivenhed. Hver dag er der aftergolf på hotellet. Alle tilvælger All Inclusive på hotellet, så der er altid nogen, man kan "hænge ud" med!

Vi flyver direkte med Airarabia og bor på det firestjernede Founty Beach Ibero Star, hvor vi boede for to år siden og var meget tilfredse. Sidste år blev hotellet renoveret, så vi finder det i endnu flottere stand end sidst, vi var der. Hotellet har alt, hvad Kig over poolområde mod havetman skal bruge og et meget fint All Inclusive, der gælder 24 timer og alle drikkevarer undtagen de importerede. Der er 3 restauranter, buffet restauranten med skiftende temaer,  og en marokkansk restaurant, og poolbare, hvor der også er en stor buffet dagen igennem. Prisen for denne golfrejse, der er den eneste af sin art, er kun kr. 9.998. Tillæg for All Inclusive er kun kr. 998.


Seneste Nyt

1200-1200-60-0-0-0 (1)

Der er ikke udsolgt til DA-Masters, men…

Der er ikke udsolgt til DA-Masters, men… gruppebilletterne er røget. Den gode nyhed er, at dagsprisen pt. på en billet ...
Read More
016

Vind kr. 100.000 i DA-Masters

Et Hole In One på blå banes 18 hul kan udløse en gevinst på kr. 100.000! JK Salater og Dressinger ...
Read More
Klar til kamp mindre

Slagspil i alle runder af DA-Masters

Der skal spilles koncentreret, hvis man som Søby her, skal løfte trofæet på sidstedagen af DA-Masters. Som det vil være ...
Read More
Le Soleil

44 allerede tilmeldt DA-Masters

Der er allerede 44 tilmeldt DA-Masters – det er de spillende – med ledsagere og staff er det lidt flere, ...
Read More

Banerne

banerne

Golf Du Soleil Blue Course og Red/Yellow Course: Læs mere om banerne

Hotellet

 

PoolområdeHotel Founty Beach Iberostar***** ligger lige ud til Atlanterhavet i Agadir.

Læs mer