golf-marrakech-7-copie

Nye flytider for DA-Masters 2.0 i Marrakesh d. 6.-13. november

Da Norwegian har meldt ud, at de ikke flyver fra Danmark i resten af 2020, har vi booket to grupper hos Air France/KLM. Vi kan således tilbyde gruppebillet fra Aalborg med 10 pladser og fra København med 20 pladser. Samtidig er DA-Masters ugen rykket en dag, så vi nu rejser fredag–fredag mod tidligere lørdag-lørdag, så rejsedagene hedder nu d. 6.-13. november.

Med de meldinger vi får fra flyselskaberne lige nu, har vi god anledning til at tro, at vi kan rejse forholdsvis frit til den tid. F.eks. har det portugisiske selskab TAP meldt ud, at de flyver fra København til Lissabon fra d. 1. juli. Flere andre selskaber har givet lignende meldinger.

Jo før man booker sig på november-DA-Masters, jo før kan se, om vi skal reservere flere pladser!

Posted in Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *