palm-plaza-hotel-and-spa-85

DA-Masters skubbes til november

Af grunde, alle er bekendt med, var det ikke muligt at afvikle DA-Masters i Marokko d. 14.-21. marts. Vi nåede at drøfte med vores partnere i Marokko om muligheden for en udsættelse til november, og de første meldinger var positive. Umiddelbart sigter vi på d. 7.-14. november. Desværre lukkede alting så hurtigt ned i Marokko, at vi ikke kan give en endelig bekræftelse lige nu. I Marokko meddeler man os, at d. 15. april er en skærings-dato, og vi håber at kunne bringe mere nyt umiddelbart herefter.
Det er vores store håb, at I har mulighed for at deltage til den tid, og at I vil bakke op om turneringen. November er en skøn årstid i Marokko med dejligt vejr. Det vil give os alle noget at se frem til i en tid, hvor der ikke er så meget at glæde sig over!
Denne appel, om at udskyde rejsen, bunder i forskellige forhold, der gør, at vi ikke får fuldt dækket vores udgifter, og det siger sig selv, at under sådanne omstændigheder er det bedre, at vi kan gennemføre rejsen på et senere tidspunkt. Eksempelvis får vi ikke flybilletter dækket for udrejsen, da UM kun frarådede folk at rejse. Havde man forbudt at rejse, havde det været en anden sag. Så de penge er tabt. Nogle selskaber vil ikke en gang refundere de rejser, de selv aflyste, men tilbyder, vi kan om-booke gratis. Det vil selvfølgelig være en hjælp, hvis de kan om-bookes til senere på året. Jeg vil også gerne understrege, at man ikke skal være nervøs for ikke at få sin erstatnings-rejse, eller pengene retur. I er alle dækket af Rejsegarantifonden, og der er også stillet en stor låneramme til rådighed for rejsebureauerne af Rejsegarantifonden, så rejsebureauerne kan refundere aflyste rejser med hjælp fra fonden uden først at skulle erklære sig konkurs, som det normalt er tilfældet.
Vi vil naturligvis vende tilbage til jer så snart vi har nyt!
Med venlig hilsen
Henrik Bergqvist
Green Time Travel

Posted in Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *