DSC_0623

Stillingen er tæt i DA-Masters

Patrick Solhøj

Patrick Solhøj

Kun 5 slag skiller de 11 første spillere i toppen af DA-Masters.

Scores var generelt høje i tredje runde af DA-Masters, hvor nerverne givet spillede ind, da der skulle cuttes ned til 50% af feltet. Bedste score var en 75’er af Patrick Solhøj, Harekær, der vandt turneringen i 2016. Han er 10 slag efter turneringens førende spiller, Allan Andersen, Struer Golfklub, der med en 77’er i tredje runde er +8 totalt. På de næste pladser ligger Nicolai Trolle fra Great Northern, der spiller fra +1, Niels Abild; Holbæk, med 33 slag på banen og Inge Hartmeyer, Nordvestjysk, der er hhv. 1, 2 og 3 slag efter.

Nicolai Trolle

Nicolai Trolle

Der er lagt op til en spændende finalerunde, hvor der er lovet 28 gr. men også en hel del vind. Der er præmie til de 15 bedste og kr. 100.000 til Hole In One på hul 18, der måler 147 meter.

Livescore fra finalerunden kan følges her

Posted in Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *