Stefan Andersen

Gode scores på førstedagen af DA-Masters i Marokko

Stefan Andersen fra The Scandinavian Golf Club har lagt sig i spidsen af det 70 mand store felt i DA-Masters – en turnering for amatører men med rammer, som var det en professionel turnering. Med 70 slag (-2) er der to slag ned til 4 spillere, der har ramt handicappet med 72 slag. Heriblandt Nicolai Trolle fra Great Northern Golf Club med hcp. 0,6 og 0 slag på banen. De øvrige er Kai Hartmeyer fra Nordvestjysk, Jimmy Petersen fra Simon’s og Hans H. Blumensaadt fra Brøndby Golfklub.

Stefan Andersen sagde efter runden: Jeg begyndte først at spille golf for alvor sidste år. Det er en fantastisk turnering med en helt særlig stemning. Det var en stor fordel at have caddie med rundt. Han var god til at læse linjer på greens og give mig de rigtige jern.

Runde 2 spilles onsdag. Torsdag er turneringens officielle hviledag, men mange spillere benytter lejligheden til en træningsrunde på Golf du Solei’s Championship Course, som spilles fredag og lørdag. Efter fredagens runde er der CUT, hvor feltet skøres ned til 50%. Cut-grænsen ligger pt. på 80 netto (+8), og det ligger godt i tråd med grænsen i tidligere år.

Livescores kan følges på Golfbox-turneringer, søg på DA-Masters.

Posted in Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *