Trolle med pokalen

Feltets bedste spiller vandt DA-Masters i Marokko

Andreas Theil

Andreas Theil

Ud af de 70 deltagere i dette års DA-Masters var det feltets bedste spiller, Nicolai Trolle fra Great Northern, der løb med titlen og det flotte trofæ. Nicolai Trolle stillede op med +0,6 i handicap. I finalerunden var det længe en duel mellem feltets laveste hcp. og feltets højeste hcp, Niels Abild, med 30,8. Det var også en duel mellem alder; Nicolai var med sine 30 år feltets yngste deltager, mens Niels Abild, om ikke feltets ældste deltager så dog trods alt 80 år! I sidste ende måtte Niels Abild dog dele sin 2. plads med Andreas Theil, Harekær, der skød 74 i dag. Det samme som vinderen og dagens laveste score.

Niels Abild

Niels Abild

Nicolai Trolle udtalte efter sejren: ”Det var en fantastisk spændende oplevelse at være med i DA-Masters, og jeg kommer helt sikkert tilbage. Udover en flot turnering, er der et helt utroligt godt socialt liv efter runderne, både i klubben og på hotellet”.

Efter en improviseret præmieoverrækkelse på 18. green måtte Nicolai Trolle traditionen tro en tur i søen på 18. hul.

Se resultatlisten her

 
trolle i vandet

Posted in Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *