DSC_0347

Cut-dag på DA-Masters

Sven Togsverd

Sven Togsverd, Dansk Avistryk

Efter den officielle hviledag under DA-Masters er det i dag, der cuttes ned til 50% af de 70 deltagere.

Runde 2’s scores bar præg af særdeles godt spil i toppen, men alligevel gik den forventede cut-score op, hvor den efter 1. runde lå på +8, var den steget til +18 efter to runder. En af de spillere, der klarede sig bedst på 2. dagen, var Inge Hartmeyer fra Nordvestjysk, der vandt turneringen i 2008. Hun skød 66 (-6). Kim Elgaard fra Næstved Golfklub var også på vej til det helt store resultat, da han turnede i -9! Han måtte dog nøjes med en 69’er i sidste ende.

DSC_0303

Kim Elgaard fra Næstved

Turneringens hovedsponsor fra Dansk Avistryk, Sven Togsverd ligger på en 5. plads efter en 72’er og den 80 årige kapelmester fra Kansas City Stompers, Niels Abild, skød to under handicap på 2. dagen og deler også 5. pladsen.

Finalrunden spilles lørdag.

Følg Livescoring her

 

 

DSC_0368

80 årige Niels Abild

Posted in Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *