Skovmose med pokalen

70 danskere i Marokko til DA-Masters

Med det højeste antal deltagere i DA-Masters i 5 år, er der lagt op til hård kamp om den eftertragtede pokal – og ikke mindst de mange flotte præmier.

Der er blandt andet kr. 100.000 til alle, der laver Hole In One på Golf du Soleil’s Championship Course’ hul 18, der måler 147 meter over vand. Men der er også to finalerejser på spil til turneringens vinder og runner up. De kommer til Portugal til området omkring Obidos 45 min. nord for Lissabon, hvor der ligger 4 golfbaner og det femstjernede Hotel Evolutée. Derudover er der Titleist udstyr med drivere, scotty Cameron puttere og Wokey Wedges.

Turneringen, der foregår d. 17.-24. marts i Agadir, Marokko, spilles: ”Just Like the pro’s!” Der er first tee announcer, live-scoring, TV-kameraer, caddier m. vest m. spillerens navn og – naturligvis CUT! Efter de tre første runder cuttes feltet ned til halvdelen + lige scores. Alle, der klarer cuttet, får en poloshirt, hvor der står ”finaledeltager på brystet”, og det er helt sikkert, at den er eftertragtet at få med hjem! Der spilles nettoslagspil med fuldt handicap, og deltagerne har fra hcp. 0 til 36. Den ældste deltager er 87 år, mens den yngste er 30 år.

Turneringen, der arrangeres af Green Time og Mulligan Golfrejser, kan følges på Golfbox; søg på DA-Masters. Turneringen har også sin egen hjemmeside: www.DA-Masters.dk

Posted in Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *