sc1-gloss

Tourpakken til DA-Masters hjælper dig på greenen

Tour pakken i 2018:

I gennem de 15 DA-Masters-år, har deltagerne hvert år fået en “Tour Pakke” med effekter, som enhver golf pro skal have for at kunne fungere optimalt. Nogle effekter, så som et dusin Titleist Pro V1 bolde – verdens bedste golfbold! – med deltagerens navn er fast fra år til år, men hvert år er der yderligere mindst en “særlig ting”.

Tourpakken i 2018 består af et par solbriller fra et af verdens førende solbrillefabrikater, Wiley X, der oprindeligt startede firmaet for at prodcere specielle solbriller til militæret. Den brille, vi har med i Tourpakken, er udviklet specielt til golf og udmærker sig ved at fremhæve konturerne på greenen, så man lettere kan læse sit put og derved blive mere sikker på linjen og hole flere putts!

OM WILEY X

web_included_pictureI tre årtier har Wiley X været en stolt familie- og krigsveteranejet virksomhed. Som en af de førende producenter indenfor optisk teknologi, eksisterer Wiley X fordi de anerkender at nutidens livsstil udgør en konstant trussel mod øjnene. Alle Wiley X produkter udsættes for adskillige krævende tests for at kunne blive certificeret til EN.166 og ANSI Z87-1 – faktisk er Wiley X det eneste solbrillemærke i verden, hvis komplette kollektion er certificeret i henhold til EN.166 og ANSI Z87-1. Derudover har alle ballistiske brillemodeller også bestået militærets kraftige ballistiske anslagstest.

Læs mere og tilmeld dig DA-Masters her

2015_gb_overview_pro_v1x

1 dusin Titleist Pro V1x bolde (2018 MODEL) – med dit eget navn og turneringslogo, er yderligere uundværlige effekter for enhver pro og vil indgå i 2018 pakken. Titleist ProV1 og ProV1x er markedets mest eksklusive golfbold og den bold, flest proer vælger at spille med!

Posted in Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *