Brian vinderbillede

Brian Vinholt vinder DA-Masters i et tæt opgør

Brian Vinholt vinder DA-Masters i et tæt opgør

Kun et slag skilte hhv. første, anden og tredjepladsen i DA-Masters med kun to slag yderligere ned til 4. pladsen. Selve vinderscoren blev +15 og det skyldtes ikke mindst scores på 3. og 4. dagen, hvor kraftig vind fra Atlanterhavet satte sit præg på scores.

Finalerunden på Golf du Soleil Championship Course i Agadir i Marokko bød på drama fra 1. hul. Alle i ”førerbolden” startede nervøst og først på 2. halvdel af for-ni begyndte det at ligne scores man kan forvente i en ”førerbold”. Det holdt indtil hul 15. på bagni. Her lå Michael Garde og Frank Jelmo kun hhv. et og 2 slag efter Brian Vinholt. Men to 7’ere mod en 6’er hjalp dem ikke ligefrem. På 16. kom Michael Garde Brian Vinholt bedst fra tee, mens Jelmo røg i fairwaybunkeren. Et flot rescueslag fra bunkeren op i forkant af green rettede op på det, og da Garde samtidig røg i buskene over green, førte Jelmo pludselig med 2 over Garde, mens han var to efter Brian Vinholt, der missede et kort putt for sin par. På 17. slår Jelmo igen i Fairwaybunker, mens Garde og Vinholt ligger midt i fairway. Herfra slår Garde den i green bunkeren med et vanskeligt down-hill slag i vente. Jelmo kommer på green i tre blot et par meter fra pinden. Gardes bunkerslag kommer lavt ud og rammer pinden midt på – og i hul! En rystet Jelmo misser sit putt, og de er nu helt lige igen. Brian, der også måtte notere en bogey på 17., er stadig to foran. 18 hul spillede 147 meter lige ind i den stærke vind over vand. Jelmo slår et flot slag i kanten af greenen, mens Garde slicer sin i højre til et vanskeligt indspil over høje palmer. Det ender med en par til Jelmo en firer til Brian og en femmer til Garde. Niels Abild blev nr. 4. Efter en kort sejrsceremoni i klubben var det tid til den traditionelle vandtur til vinderen.

VAndtur1 VAndtur2 VAndtur3

I alt deltog 66 spillere. Cuttet landene på +29. Vinderscoren blev +15. Se hele resultatlisten her Resultatliste final

Posted in Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *