DSC_0067

Yderligere to hold videre i Lintrup og Norgart Open. Kun to runder resterer

Endnu to hold gik d. 14.8. videre til Landsfinalen på HC Andersen Golf d. 5.10.

Skjoldenæsholm Trent Jones jr. Course viste sig fra sin venlige side, efter der var faldet anseelige mængder regn på anlægget. De meget flotte greens tog godt imod bolden, så det var muligt at slå tæt på pinden. Bunkers var også flot revet alle sammen, og fairways havde fået en fint grønligt skær.

DSC_0065

Lars Kruse og Adam Vangtorp var med en tredjeplads lige uden for videre deltagelse i turneringen

Med de nye tees (56 for herrer og 51 for damer) er banen blevet en del mere medgørlig, og alle scores bar da også præg af dette. I Lintrup og Norgart Open, der er en turnering for to-mands firmahold, tæller begge scores til holdets resultat, og det kræver derfor, at begge spillere på holdet leverer en fornuftig score for komme i præmierækken og evt. videre til Landsfinalen.<br />

I Landsfinalen spilles der om at komme blandt de tre bedste hold for at komme med i den internationale finale, der ligesom sidste år spilles på luksusresortet, Praia D’El Rey, i Portugal. Finalisterne bor på det lækre femstjernede Hotel Marriott, og der spilles på de fire fantastiske baner i området. Den seneste, West Cliffs, der åbnede sidste år, spås en plads i blandt top 100 verden. Transporten dertil klares på bedste vis af TAP Portugal, der flere gange om ugen har hele to daglige afgange til Lissabon fra København.

DSC_0063

Berlingske holdet kom i præmierækken

Der er nu kun to chancer tilbage for at kvalificere sig til at spille med om en finaleplads i Portugal; det er d. 21. august på Great Northern og d. 20. september på Simon’s. Det koster kun kr. 2.700 pr hold at deltage i Lintrup & Norgart Open. Læs mere og tilmeld dit hold her.

Resultatet af Lintrup & Norgart Open på Skjoldenæsholm d. 14.8.:

  1. JS Ventilation, Lars Peter Thomsen og Henrik Frederiksen, 70 point
  2. JP Auto, Jimmy Petersen og Christian Skovmose, 62 point
  3. IBS Administration, Lars Peter Kruse og Adam Vangtorp, 59 point
  4. Klinik Vibse, Vibeke og Finn Kristensen, 59 point
  5. Berlingske, Karin Gert Nielsen og Lotte Nørgaard, 54 point