Lasse og Emil mindre

Yderligere to hold Landsfinale-klar i DA Firma-Masters

Tom og ChristianPragtfuld dag på Simon’s, hvor vi fandt endnu to hold til Landsfinalen i DA Firma-Masters d. 30.9., hvor de tre bedste hold kvalificerer sig til finalen i Obidos i Portugal.

Emil Gauguin og Lasse Andersen fra Café Sundbyvester viste storspil og formåede at holde sammen på scoren, når slagene ikke sad lige i midten af køllehovedet. Kun på sidste hul svigtede nerverne, da de kunne fornemme, at de lå godt til. Det blev til en streg til begge! Men nok til at vinde sikkert alligevel… Gauguin tog sig også af nærmest flaget på hul 2 (en dejlig flaske Chivas), som han i øverigt ikke mente skulle måles, da den var så langt fra hullet. Vi skriver den på alligevel, sagde turneringslederen, og skridtede den op til ca. 10 m.!

72 point blev det til, og det var 6 bedre end nr. 2, Tom Jensen og Christian Skovmose fra Proconnect hold 1, der havde 66 point. Det var samme antal som nr. 3, IC Gruppen, med Henrik Nielsen og Nicolai La Cour, der faldt på højere samlet hcp. Nr. 4 blev Danders og More med Claus Abildstrøm og Henrik og NicolaiHenrik Herman på 58 point.