DSC_0005

World Golfers tæmmede Trent Jones

58 spillere var i til start på Skjoldenæsholms legendariske Trent Jones jr. course. Og hvor banen tidligere var kendt for at være en stor mundfuld, er den med de nye længder blevet til at gabe over, uden den har mistet sin fantastiske “Risk-Reward” strategi.

Kjeld Christiansen NP

Kjeld Christiansen var kun 84 cm fra pinden på hul 3

I A-rækken skilte kun et slag de tre første spillere. I C-rækken var det laveste hcp. der afgjorde placeringen og i E-rækken var det lige som i sidste uge, en spiller, der stillede op med for højt hcp (27)  der skulle spille fra 25,4 og vandt alligevel!

De fem vindere, der er klar til Landsfinalen på Royal Oak d. 9. september blev:

A-rk. Kjeld Christiansen, Rønnede Golfklub, 77 netto (+5)

B-rk. Mounir Benali, Smørum Golfklub, 71 netto (-1)

C-rk. Christian Skovmose, Ishøj Golfklub, 69 netto (-3)

D-rk. Brian Eriksson, Ishøj Golfklub, 68 netto (-4)

E-rk. David Movsing, Skjoldenæsholm Golfklub, 70 netto (-2)

DSC_0003

Søren Norlander vandt præmie fra ZONE

Udover de fem Landsfinalister, fandt de vi dem fem bedste på tværs af rækkerne. De fik præmier fra ZONE og Laudrup Vin. Blandt alle deltagere trak vi lod om et ophold inkl. golf for to personer i Tommelilla Golfhotel, som blev vundet af Kirsten Movsing. Opholdet var udsat af golfsverige.dk. Vi trak også lod om tre partoutbilletter til Shipco Masters d. 1.-3. juni i Simon’s Golf Club.

Efter de to første af årets turneringer i World Golfers er blevet afholdt på Sjælland, vender vi nu næsen mod Jylland, hvor der afholdes to turneringer i den kommende weekend; d. 26.5. i Viborg og d. 27.5. i Royal Oak.

DSC_0004

Kirsten Movsing vandt et ophold i Sydsverige med golf for to personer udsat af golfsverige.dk

Læs mere om World Golfers og tilmeld dig en af de resterende turneringer her