IMG_1907

World Golfers med en “Thorbjørn Olesen”

Dagen før Thorbjørn lavede sin 11 under i Tyskland, præsterede John Beider fra Hørsholm Golfklub det samme på HC Andersen Golf ved Bogense på Fyn. OK. Det er måske ikke helt det samme, men John Beiders smil var ikke mindre end Olesens, da han kom ind efter runden. John spiller (spillede) fra hcp. 22,8 og stillede op i E-rækken. Jeg brækkede ryggen og har ikke kunnet spille i flere år, så det her er kun min 2. runde i år, men dejligt at det nu kan lade sig gøre igen. Jeg brugte næsten kun armene for at skåne ryggen, og det betød, at jeg holdt mig ude af roughen. Man får jo meget rul på banen, og da putteren var gloende, så hed den altså 11 under hcp.!

Der var ingen deltagere i A-rækken så 4 spillere blev sendt videre til Landsfinalen på Royal Oak d. 9. september.

B-rækken: Torben Skjødt, HC Andersen Golf, 71 netto (-1)

C-rækken: Dan Nielsen, Odense Eventyr, 69 netto (-3)

D-rækken: Finn Kristensen, Birkemose Golfklub, 73 netto (+1)

E-rækken: John Beider, Hørsholm Golfklub, 61 netto (-11)

Allerede i den kommende weekend er der tæt program; d. 30. juni spilles der World Golfers i Næstved Golfklub og d. 1. juli spilles der både på Lübker og på Ørnehøj.

Faktisk er der god grund til at tage et weekend ophold på Lübker i den kommende weekend for allerede fredag d. 29. jun i spilles der Lintrup & Norgart Open, om lørdagen den kendte De Feuth Open og søndag, som nævnt World Golfers.

Læs om World Golfers her

Læs om Lintrup & Norgart Open her

Læs om DeFeuth Open her