mere stemning på terrassen

Værløsepar tæmmede Barsebäck

IUrs og Michael vindere Barsebäck den anden ud af fire turneringer i Best Friends Foursome – denne gang på Barsebäck torsdag-fredag d. 11-12. august – viste Værløse-duoen, Urs Kent og Michael Espersen stor klasse ved at gå begge runder lige til handicap, to x 36 point!

Vejret viste sig fra sin bedste side med dejligt solskin, omend første runde på Masters Course blev forstyrret af kraftig vind. Vinden lagde sig ud på dagen, og efter runden kunne deltagerne nyde solen og udsigten over Øresund fra terrassen foran klubhuset.

Det er 2. år vi afholder Best Friends som en to-dages turnering på Barsebäck, så det begynder at ligne en tradition! Barsebäck imponerede endnu en gang med hurtige greens og flotte fairways. Om aftenen indtoges en tre-retters middag i klubhuset, og de svensk alkoholpriser hjalp til, at de fleste mødte friske og Stemning på terrassenveludhvilede til 2. runde på Donald Steel Course. Vejret var nærmest perfekt med stort set ingen vind. Det udnyttede Connie Hansen og Bjørn Bodi til at score 36 point, og da de også lå nr. 2 efter 1. runde, sluttede de på en sikker 2. plads.

Det vindende par slutter sig til vinderne fra Lübker, Torben Ømark og Michael Bjerre, i finalen i Marokko d. 10.-14. januar 2017.

Vi skal have fundet endnu tre vinderpar; allerede på søndag afholder vi den tredje turnering. Det er på Skjoldenæsholm Old Course over 18 huller. Sidste chance i Danmark er d. 17. september på Royal Oak. 5. mulighed er DDC Open d. 1.-8. oktober i Catalonien, lidt nord for Barcelona på den prisbelønnede Emporda med 36 verdensklasse golfhuller.

Jan Karlsen næsten hio

Jan Karlsen var så tæt på at skulle have budt på omgang i klubhuset…

Resultatet af Best Friends på Barsebäck:

  1. Urs Kent og Michael Espersen, Værløse Golfklub: 36 + 36 = 72 point
  2. Connie Hansen og Bjørn Bodi, Golfklubben Lillebælt: 33 + 36 = 69 point
  3. Lilly Jeppesen og Palle Jacobsen, Svendborg golfklub: 31 + 34 = 65 point
  4. Christian Noe og Lars Olsen, Midtsjælland og Næstved: 31 + 33 = 64 point

Se hele resultatlisten her

Information og tilmelding til Best Friends her