2018_AVX_white_rightfacing

Tilmeld dig DA-Masters og vind et dusin af den nye Titleist AVX

Golf-du-Soleil-20Det går stærkt med tilmeldingerne til DA-Masters 2019 – i skrivende stund er der 46 tilmeldte (inkl. staff og ikke-golfere), og vi glæder os over rigtig mange nye deltagere. Når vi så kigger på alle de navne, der “plejer” at være med i DA-Masters, og som ikke har tilmeldt sig endnu, kan vi godt blive lidt bange for, at vi ikke har reserveret flybilletter og hotelværelser nok!

Derfor vil vi gerne opfordre til, at man tilmelder sig hurtigst muligt, så vi kan nå at bestille flere flysæder og hotelværelser, mens tid er.

Og ofr at give et lille incitament udsætter vi hermed et dusin Titleist AVX bolde – den nye bold fra Titleist, der er pålinje med ProV1 og ProV1X – i lodtræningspræmie blandt alle, der har tilmeldt sig inden d. 31. december, hvor vi trækker vinderen. Det betyder retfærdigvis, at alle de, der allerede er tilmeldt, også deltager i lodtrækningen.

Kig over poolområde mod havetDet koster kun kr. 9.998,- at deltage i DA-Masters 2019, og kun kr. 998 i tillæg for All Inclusive.

Læs mere og tilmeld jer som altid på www.da-masters.dk