Vinderne i Landsfinalen

Her er det danske landshold, der skal til Borneo og spille mod 30-40 andre lande!

Volvo V40 i HIO præmie

Denne smukke Volvo V40 var udsat af Autohuset Vestergaard. Desværre løb ingen med den store præmie!

Her er det danske landshold, der skal til Borneo! Fra venstre:

A-rækken: Rene Smidt Remod, Aabenraa Golfklub, 74 netto (+2)

B-rækken: Jack Frimand, Skjoldenæsholm Golfklub, 71 netto (-1)

C-rækken: Søren Norlander, Midtsjællands Golfklub, 71 netto (-1)

D-rækken: Hans Henrik Blumensaadt, Brøndby Golfklub, 64 netto (-8)

E-rækken: Brian Sørensen, Aarhus Aadal golfklub, 73 netto (+1)

Efter en fantastisk dag på Royal Oak, hvor vejret i den grad var med os, kunne vi sætte det danske landshold, der skal til Borneo om godt 5 uger!

Royal Oak spilles lang med sine næsten 6.000 meter fra gul tee, og selv om banen stod imponerende flot efter massiv regn i dagene op til, var den stadig tung og gav ingen rul til boldene.

Med næsten 100 deltagere er der selvfølgelig altid nogen, der lige rammer dagen, og det var der også denne gang. Det mest overraskende var måske, at de alle tre spillede i den samme række! Så uretfærdigt er golf nu en gang!

Til forskel fra de indledende runder, hvor der er udover de fem rækkevindere er præmier på tværs af rækkerne, så er der i Landsfinalen præmie til de 4 bedste i hver række, samt nærmest pinden på 5 huller.

Hovedpræmien var dog trods alt en lækker Volvo V40 for Hole In One på hul 10, udsat af Autohuset Vestergaard. Desværre var der heller ikke denne gang nogen, der løb med den flotte Volvo.

Det er rent faktisk muligt at købe sig med til Verdensfinalen i Borneo, hvor man så stiller op i ”WAGC Invitational”, og det er der allerede 8, der har tilmeldt sig. Hvis man føler sig fristet og gerne vil høre mere om pris osv., kan man kontakte Green Time på hb@green-time.com

Se alle resultaterne på https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/#/competition/1813925