greath-northern-klubhus

Firmagolf på Great Northern d. 20.8.

Great Northern set fra luften

Der er meget vand på Great Northern

DA Firma-Masters afholder årets 2. afdeling på en af Europas mest spektakulære baner, Kerteminde, d. 20. august. Det er traditionelt den mest efterspurgte afdeling af firmagolfen – og det er forståeligt nok. Banen er en kæmpeoplevelse, men ligesådan er det imponerende klubhus og den lækre mad. Mange af holdene vælger at gøre en lille tur ud af turneringen og tager over dagen før for en øverunde og overnatning i de luksuriøse omgivelser.

Valgfri tee

DA Great Northern er stort anlagt, er det også vigtig at opleve banen fra de rigtige tees i forhold til spillernes styrke, og der er derfor valgfrit tee på Great Northern! Dvs. er man meget god med f.eks. 2 i hcp. kan man vælge at opleve banen fra de bagerste tees – og man er ikke så selvsikker, kan man vælge at spille helt fremme, alt sammen for at gøre oplevelsen så optimal som muligt for alle på denne flot anlagte bane! Hcpsystemet gør, at man naturlgivis får slag derefter. Jo længere tilbage; flere slag; længere fremme; færre slag. Hvad vælger du?

DA Firma-Masters afholdes som tidligere med to-mandshold, hvor begge scores tæller til holdets resultat. Den bedste 1/6 del går videre til Landsfinalen, hvor hele tre hold kvalificerer sig til finalen i Portugal, til det supereksklusive Royal Obidos Evolutee hotel på banen af samme navn. Derudover spilles der også på Praia D’El Rey og West Cliffs.

Tilmelding på www.green-time.com/dmf