Cliffs_010 web

Finale i Portugal i DM i Firmagolf

Royal-Obidos-golfDet er med stor glæde, at vi for tredje år i træk kan annoncere, at finalen i DM i Firmagolf går til området omkring den charmerende middelalderby, Obidos i det centrale Portugal. Blot en lille time nord for Lissabon ligger dette fantastiske område med luksushoteller, huse og lejligheder, og 4 verdensklasse golfbaner.

Finalen afholdes i år d. 21.-24. november og takket være det portugisiske luffartsselskab TAP’s geniale flytider kan det lade sig gøre at spille golf både på ankomstdagen og afrejsedagen. Det perfekte set-up for en lille ferie med så meget golf som muligt!

Evolutee-PoolFinalisterne skal bo på det luksuriøse såkaldte boutique hotel, Evolutée Royal Obidos *****, beliggende på banen af samme navn. Hotellets restaurant hedder “Kobe Steak & Sushi”…

Deltagerne skal ligesom de foregående år spille alle 4 baner i området; Royal Obidos, der blev Seve Ballesteros’ sidste design. West Cliffs, der er en helt fantastisk linksbane, med udsigt til Atlanterhavet på alle huller. Bom Sucesso designet af Donald Steel og Praia D’El Rey, der i mange år var kåret som Portugals bedste bane.

Det eneste du skal gøre for at komme med til denne finale er at kvalifcere dig i en af de 4 indledende turneringer, og så komme mellem de 3 bedste hold i Landsfinalen.

Evolutee-DoubleTilmelding her