Emil vinder B-rk

Endnu 5 spillere tog et skridt mod Borneo på Lübker Golf Resort

Casper vinder A-rk.

Casper vinder A-rk.

Der var gode scores i A og B-rækken, da der i søndags blev afholdt World Amateur Golfers Championship på Lübker. Casper Molsing fra Halsted Kloster scorede 68 netto i A-rækken, mens Emil Gauguin fra Midtsjællands Golfklub  scorede 67 netto i B-rækken. C-rækken blev vundet af Allan Jensen fra Mollerup Golfklub med 70 netto. Allan Andersen (Struer) slog sin tvillingebror Bendt Andersen og vandt D-rækken i 72 netto og i E-rækken vandt Aase Helm-Petersen med 78 netto.

Udenfir de fem rækker var Torben Schmidt fra Hobro bedst med 71 netto (c-rk.). Han kom også nærmest pinden på hul 2.

vinderne af c, d og E-rk.

Allan Jensen, Aase Helm-Petersen og Allan Andersen

Lübker Golf Resort stod i fantastisk flot stand med de kendte flotte greens og lækre fairways. I det hele taget fremstår resortet utrolig velholdt, med velplejede bunkers, waist-områder og stier og veje. Restauranten leverer også mad i topklasse. Vi ser allerede frem til at komme tilbage til Best Friends d. 6.-7. juli!

Men hvis du også vil tage et stort skridt på vejen til Borneo så er der gode chancer i den kommende weekend med hele tre turneringer hhv. på Simon’s d. 28.6. på HC Andersen d. 29. juni og på Sydsjælland d. 30. juni! Læs mere og tilmeld dig her

 

 

 

 

Torben vandt lækkert sæt fra ZONE

Torben vandt lækkert sæt fra ZONE