DSC_0337

Du kan stadig komme med til Malaysia – World Golfers Invitational d. 24.9. på Simon’s

Simons-Golf-6Du kan stadig nå at komme med til Malaysia og Verdensfinalen i World Golfers. D. 24. september afholder vi en to-mandsturnering, hvor 1. præmien er deltagelse i World Golfers Invitational i Malaysia d. 19.-29. oktober. Turneringen spilles over 18 huller i Simon’s Golf Club som Fourball, hvor den bedste score af to tæller på hvert hul.

Det koster kr. 4.000 (+moms) per hold og udover at spille med om den spektakulære 1. præmie indgår green fee, morgenmad, frokost og flotte præmier.

Tilmeld dig her

Om finalen i Malaysia kan vi fortælle, at det er en helt uovertruffen oplevelse. Alt er veltilrettelagt fra start til slut. Vi afrjeser fra København d. 19. oktober og vender først hjem igen d. 29. Man spiller min. 6 rd. golf på de flotteste baner med buggie og caddier. Faktisk er man ikke sine golfkøller før man kommer ud på banen om morgenen, hvor de står på ens buggy. Når man er færdig med spillet, lader man dem også bare stå, og så er de klar på den næste bane dagen efter! Efter spillet er der også gratis frokost i golfklubben. Hotellet er superluksus og hver aften er der middage for alle deltagerne. Det er også en meget social event, hvor man spiller med forskellige hver dag. Der lægges op til at man skal networke, så tag godt med visitkort med!