golf-marrakech-6-copie

Det går stærkt med tilmeldingerne til DA-Masters d. 14.-21. marts 2020

palm-plaza-hotel-and-spa-85Det går hurtigt med tilmeldingerne til DA-Masters 2020. I skrivende stund har mere end 20 tilmeldt sig. Der er mulighed for at forlænge (dvs. komme nogle dage tidligere), da Norwegian har 3 direkte afgange om ugen mellem København og Marrakesh. Vil man helst flyve fra Jylland er der en udmærket forbindelse med Air France fra Billund med et stop i Paris. Når vi gør noget ud af at fortælle om disse muligheder, er det fordi vi kun har forhåndsreserveret 40 pladser på en gruppebillet med Norwegian, og med den nuværende interesse forudser vi, at de snart er udsolgt.

Se deltagerlisten her

Kender du endnu ikke DA-Masters kan vi kort fortælle, at det er turneringen, hvor du kan snuse lidt til livet som tourpro ved at spille en turnering, der har de fleste af de ingredienser, som de professionelle nyder godt af, uge efter uge på de internationale tours. Eksempelvis har vi live score, TV-dækning, caddies med dit navn på vesten, meget flotte præmier – bla. rejser og udstyr fra Titleist og sidste men ikke mindst er der også et CUT!

Men DA-Masters er også en golfferie, så det sociale er i højsædet, og man får mange venner på denne tur. Rammerne i år er det femstjernede Palm Plaza Marrakech Hotel & Spa og de to baner, The Montgomerie og Al Maaden, blot 5 minutter fra hotellet.

Læs mere på www.da-masters.dk og tilmeld dig evt. vores facebookside for at få de sidste nyheder