DSC_0185

Brian og Alexander vandt Best Friends

“Vi supplerede hinanden helt fantastisk!” Brian og Alexander var ikke i tvivl om årsagen til deres komfortable sejr i finalen af Best Friends, der foregik på Golf les Dunes og Golf du Soleil i Agadir, Marokko. “Når den ene stregede et hul, slog den anden til,” fortæller Alexander om runderne, der blev spillet som Fourball, hvor den indledende runde hjemme i Danmark ellers var det noget sværere Foursome. “Banerne hernede er virkelig flotte og meget spændende. Hotellet var også over al forventning og vejret helt perfekt!”

Finalisterne inden tee off på Golf du SoleilFor de fire finalepar var det for de flestes vedkommende første gang i Marokko. “Det var spændende at opleve Souken. Jeg blev overrasket over, hvor stor den er, ” fortalte Malene Friis Wagner, “Her vil helt sikkert tage ned igen”. Hotellet og den ene bane går igen, når der d. 17.-24. marts afholdes DA-Masters i Agadir.

 

De fire finalepar: fr.v.: Morten Berger og Mette Tønder, Flemming Friis og Mette Friis Wagner, Lars Olsen og Henrik Frederiksen, Alexander Kongsbach og Brian Sørensen.