Barseba__ck_-ha__l-9-fra__n-havet

Tag et smut til Sverige eller Tyskland på golfophold

Vi har hermed fornøjelsen at præsentere en af vores sponsorer for bl.a. World Golfers og Best Friends turneringerne; Golftyskland.dk og Golfsverige.dk. I turneringerne har vi fået masser af ophold og green fee billetter, som vi trækker på scorekortet, så alle har en chance for at vinde de flotte præmier.
Begge hjemmesider kan findes under paraplyen NordicGolfers.com, som hjælper dig med at få 3 tilbud på din næste golftur.
Siden 2006 har NordicGolfers.com hjulpet tusindvis af glade danske golfspillere med deres golftur primært til Sverige og Tyskland men nu også Danmark og resten af Europa.
 
– Vi er utrolig glade for samarbejdet med Green Time og det er en fornøjelse, at se så mange glade golfspillere til disse velbesøgte turneringer, siger Jess Krelskov fra NordicGolfers.com.
 
Derfor skal du bruge NordicGolfers.com:
  • Personlig kundeservice på dansk
  • Mere end 670 golfbaner, hoteller og resorts i hele Europa
  • Ingen fordyrende mellemled – du får priser direkte fra vores partnere
  • Vi giver dig tre relevante tilbud på golfture – gratis og uforpligtende
  • Vi har mere end 10 års erfaring med salg af golfrejser
  • Hvert år hjælper vi mere end 50.000 golfere med deres golftur
Få 3 tilbud på din næste tur – Klik her (Link til https://www.nordicgolfers.com/faa-3-tilbud/)
Er Nordens største website for golfrejser til Europa. Har eksisteret siden 2006 og tilbyder i dag mere end 670 golfbaner, hoteller og resorts i hele Europa. NordicGolfers.com sætter en ære i at sammensætte de bedste muligheder til dig, ud fra dine interesser og ønsker, så kan du nemlig bruge din tid på noget der er sjovere end at lave research, telefonopkald og læse anmeldelser.
Læs mere på www.nordicgolfers.com

Med venlig hilsen / Best regards / Mit freundlichen Grüssen

Jess Krelskov, Partner
______________________________
Phone: +45 2441 0042