Bo og Jens BB Fugeentreprise til web

10. gang var lykkens gang

BB Fugeentreprise med Bo Bjerre og Jens Berger deltog i golfturneringen for dansk erhvervsliv, nu kendt som Lintrup & Norgart Open, på 10. år, før det lykkedes for dem at komme med på finalerejsen – og en overordnet sejr

Tak for kampen til web

Forhåndsfavoritterne, Brian Sørensen og Chr. Skovmose, måtte bøje sig for overmagten

Det Portugisiske femstjernede luksus-resort, Praia D’El Rey Golf & Beach Resort, mindre end 100 kilometer nord for Lissabon, dannede ramme for fire dages golf på nogle af Portugals bedste baner. Spilleformen var som i de indledende runder de to stablefordscores lagt sammen for de to holdmedlemmer på hvert hold. Så alle point talte.

Bom Successo, designet af Donald Steel, lagde græs til første runde. Det er en populær og afvekslende bane med store højdeforskelle. Christian Skovmose og Brian Sørensen fra elfa. proconnect.nu lagde bedst ud med 62 point samlet. Dog kun et bedre end BB Fugeentreprise, hvor Jens Bergers 35 point imponerede. Kun to efter med 59 point lå JS Ventilation med Henrik Frederiksen og Lars Peter Thomsen. Næste runde var på Royal Obidos, der var Seve Ballesteros sidste design. En spændende bane med meget vand i spil og  med sine 6.000 meter spillede ret lang. BB Fugeentreprise formåede her at tage et forspring på to slag. Praia D’El Rey, designet af Cabell Robinson er områdets ældste bane og konstant blandt Portugals bedste baner i diverse afstemninger. Selv om Skovmose imponerede med 39 point, formåede Bo Bjerre og Jens Berger at øge forspringet til 9 slag før sidste runde med hhv. 36 og 37 point. Og selvom meget kan ske i golf, kørte BB Fugeentreprise sejren sikkert i hus på den nyeste tilføjelse af baner til resortet, West Cliffs, designet af Cynthia Dye, i et fantastisk links-golf landskab, hvor havet kan ses på fra alle huller. Sejrsmarginalen blev på hele 22 slag.

Brian teeer af til web

Brian Sørensens uortodokse men effektive sving

”Nu har vi spillet med i firmagolfen i 10 år, og så var det dejligt endelig at kvalificere sig til finalen og selvfølgelig kronen på værket at vinde den også”, sagde Bo Bjerre efter sejren, ”men den største oplevelse var selvfølgelig at være med på finalerejsen, med nogle dejlige mennesker, et flot hotel og nogle helt fantastiske og spændende baner.”

Centro de Portugal og TAP Portugal var hovedsponsorer for finalearrangementet

Man kan finde flere informationer om Centro de Portugal her: www.centerofportugal.com

 

noget af holdet til web

Nogle af de glade deltagere på turen til Praia D’El Rey