Turneringsinformation


turn_DSC00419Hvem kan deltage?

Alle der er medlem af en klub under Dansk Golf Union (el. tilsv. udenlandsk) og har max. hcp. 36. Deltagerne skal være fyldt 18 år senest d. 1. juli 2020. Det er muligt at deltage på flere baner.

Turneringsform
Turneringsformen er foursome stableford. D.v.s. to spillere udgør et hold. Man slår skiftevis til bolden. Man skiftes til at slå ud fra tee; slår den ene ud på de lige huller, slår den ud på de ulige. Man kan spille, mand/dame, mand/mand og dame/dame.

Hyggeligt samvær
Turneringerne afvikles som gunstart. Forud for gunstarten er der lækkert morgenbord, og efter runden er der et måltid mad ("Dagens ret").

Præmier
Der er præmier i alle indledende runder, der fungerer som selvstændige turneringer. Derudover er der startgaver fra sponsorerne og præmier bla. i form af ”nærmest pinden”.

Finale
Det vindende hold fra hvert spillested mødes i finalen i Marokko. Finalearrangementet dækker rejse, ophold og greenfee for finalisterne.

Deltagerpris
Prisen for at deltage er:

Lübker Golf Resort d. 9.-10. juli: kr. 995 pr. person (2 rd. golf, pølser på Henriks terrasse, middag og frokost).

Barsebäck Golf Club d. 6.-7. august: kr. 1.895 pr. person (inkl overnatning i delt dobbeltværelse på Barsebäck Golfresort, 1 rd. på Masters Course og 1 rd. på Donald Steel Course, middag i klubhuset, morgenmad og frokost).

 TBA: kr. 695 pr. person (inkl. morgenmad og frokost)

Simon's Golfklub, d. 18. september: kr. 695 pr person (inkl. morgenmad og frokost).

Regler for afmelding
Tilmelding er bindende. Afbud kan ske indtil 30 dage før spilledato mod administrationsgebyr på 25% - efter denne dato er refusion ikke mulig.

Du tilmelder dig ved at klikke her

Arrangør


GreenTimelogoweb

Green Time er Danmarks førende arrangør af firmagolfdage og åbne turneringer for breddegolferen. Vi har arrangeret turneringer for danske virksomheder siden 1993.

Green Times erfarne personale er DGU-golfdommeruddannede, hvilket sikrer en korrekt sportslig afvikling.

Green Time er agent for Robert Trent Jones II Golf Course Architects - kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis din hjemmebane trænger til at blive kigget efter i sømmene - eller hvis du går med planer om at bygge en helt ny bane!

Du kan læse meget mere om Green Time på www.green-time.com

Spillesteder og dage


Lükber Golf Resort:

9. og 10. juli 2020 (kr. 995 inkl. 2 runder golf, pølser på Henriks terrasse, middag  og frokost).

Torsdag: start kl. 11.00

Fredag: start kl. 09:30

Overnatning kan tilkøbes (bestilles direkte ved Lükber Golf Resort).

Kr. 795 per person v. 2 i lejlighed. (u. morgenmad) Inkl. linned og fri adgang til Lübker Spa og Wellness.

Kr. 1.195 per person for to nætter v. 2 i lejlighed. (u. morgenmad) Inkl. linned og fri adgang til Lübker Spa og Wellness.

Kr. 595 per person v. 4 personer i lejlighed. (u. morgenmad) Inkl. linned og fri adgang til Lübker Spa og Wellness.

Kr. 995 person v. 4 personer for to nætter i lejlighed (u. morgenmad) Inkl. linned og fri adgang til Lübker Spa og Wellness.

Barsebäck Golf & Country Club:

6.-7. august 2020 (kr. 1.895 som dækker overnatning i delt dobbeltværelse på Barsebäck Golf Resort, middag, morgenmad og frokost, og spil på Donald Steel Course og Masters Course)

TBA:

TBA (kr. 695 inkl. morgenmad og frokost)

Simon's Golf Club:

18. september 2020 (kr. 695 inkl. morgenmad og frokost)

Overnatningstilbud på Barsebäck d. 5. august 2019 Der er allerede lagt op til, at d. 6.-7. august bliver en lille udflugt til en af Sveriges bedste baner. Og ønsker man at udvide udflugten og tage over dagen før (onsdag d. 5.8.) og spille MASTERS COURSE og overnatte, kan dette gøres for blot ca. kr. 1.130,- (SEK 1.400) (TBC) inkl. morgenmad pr. person. Book hos Green Time. Betales direkte til Barsebäck Resort.

Sponsorer