FINALE i Marokko

Tilmelding


Vinderparret fra hver af de 4 turneringer vinder finalerejsen til Marokko

Golf-du-Soleil-club house

 

Best Friends Foursome er en turnering for par. Foursome er den sjoveste - og måske også sværeste - spilleform! To spillere danner hold, spiller kun en bold og slår skiftevis til den.

 Du kan spille med din bedste ven - det kan være din kone, din mand, kammerat, veninde, søn, mor osv. med andre ord behøver det ikke være mand-dame i denne turnering.

lubker25forest

Vi afholder 4 selvstændige turneringer fordelt på hele landet i løbet af juli-september, og vinderparret fra hvert sted kvalificerer sig til finalen i Marokko.

Turneringen indeholder vanen tro fælles morgenbord, frokost ex. drikkevarer, fint præmiebord og naturligvis finalerejsen for bedste par på hver bane. Og ikke mindst hyggeligt samvær og god golf på nogle af Danmarks og Sveriges bedste golfbaner, her i blandt "Danmarks bedste golfbane", Lübker Golf Resort på Djursland - der helt sensationelt blev valgt til "Best New International Golf Course" af det ansete Golf Magazine i USA, og til kontinentets 14. bedste bane af Golf World, der har 350.000 læsere.

Barsebäck er med på tredje år og efterhånden et fast indslag. Det er en af Sveriges bedste og mest kendte baner som vært for bl.a. Scandinavian Masters i juni i år. Barsebäck råder over to mesterskabsbaner, Donald Steel Course og Masters Course. Vi spiller begge over to dage med middag om aftenen, overnatning, morgenmad og frokost inkl.

Skjoldenæsholm og Simon's Golf Club hører begge til blandt de mest populære baner i landet.

Det koster det

D. 6. og 7. juli på Lübker Golf Resort: kr. 995 pr. person (inkl. pølser på banen, middag og frokost søndag efter runden).

D. 15.-16. august på Barsebäck: kr. 1.795 pr. person (inkl. middag (to retter), overnatning på hotellet på banen, morgenmad og frokost)

D. 25. august på Skjoldenæsholm: kr. 695 pr. person (inkl. morgenmad og frokost)

D. 20. september på Simon's: kr. 695 pr. person (inkl. morgenmad og frokost)

Tilmelding her...

Arrangør

Green Times erfarne personale er DGU-golfdommeruddannede, hvilket sikrer en korrekt sportslig afvikling.

Green Time er agent for Robert Trent Jones II Golf Course Architects - kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis din hjemmebane trænger til at blive kigget efter i sømmene - eller hvis du går med planer om at bygge en helt ny bane!

Du kan læse meget mere om Green Time på www.green-time.com

 

 

Spillesteder og dage


Lükber Golf Resort:

6. og 7. juli 2019 (kr. 995 inkl. 2 runder golf, pølser på Henriks terrasse, middag  og frokost).

Lørdag: start kl. 11.00

Søndag: start kl. 09:30

Overnatning kan tilkøbes (bestilles direkte ved Lükber Golf Resort).

Kr. 795 per person v. 2 i lejlighed. (u. morgenmad) Inkl. linned og fri adgang til Lübker Spa og Wellness.

Kr. 1.195 per person for to nætter v. 2 i lejlighed. (u. morgenmad) Inkl. linned og fri adgang til Lübker Spa og Wellness.

Kr. 595 per person v. 4 personer i lejlighed. (u. morgenmad) Inkl. linned og fri adgang til Lübker Spa og Wellness.

Kr. 995 person v. 4 personer for to nætter i lejlighed (u. morgenmad) Inkl. linned og fri adgang til Lübker Spa og Wellness.

Barsebäck Golf & Country Club:

15.-16. august 2019 (kr. 1.795 som dækker overnatning i delt dobbeltværelse på Barsebäck Golf Resort, middag, morgenmad og frokost, og spil på Donald Steel Course og Masters Course)

Skjoldenæsholm, Old Course:

25. august 2019 (kr. 695 inkl. morgenmad og frokost)

Simon's Golf Club:

20. september 2019 (kr. 695 inkl. morgenmad og frokost)

Overnatningstilbud på Barsebäck d. 14. august 2019 Der er allerede lagt op til, at d. 15.-16. august bliver en lille udflugt til en af Sveriges bedste baner. Og ønsker man at udvide udflugten og tage over dagen før (onsdag d. 14.8.) og spille MASTERS COURSE og overnatte, kan dette gøres for blot ca. kr. 1.130,- (SEK 1.400) (TBC) inkl. morgenmad pr. person. Book hos Green Time. Betales direkte til Barsebäck Resort.

Sponsorer